Arhiv novic 01.12.2020

Matjaž Brojan: Domžalski kralji brez kron

Domžalec 01.12.2020
Domžalski kronist Matjaž Brojan je letošnjo jesen izdal obsežno monografijo o zanimivih ljudeh, ki so tako in drugače zaznamovali Domžale in tudi širši prostor. Z avtorjem se bo pogovarjala Cveta Zalokar, pogovor pa boste lahko v živo spremljali… »

Miklavž prihaja v Domžale, tokrat kar preko spleta!

Domžalec 01.12.2020
Vsako leto Miklavž s svojim spremstvom pridne domžalske otroke obišče v Športni dvorani Domžale, kjer vedno pripravijo tudi zanimivo in poučno predstavo. Letos zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, domžalski otroci ne bodo… »

Policisti zasegli ukradene predmete. Jih prepoznate?

Domžalec 01.12.2020
Policisti policijske postaje Ljubljana Vič obravnavajo osumljenca, pri katerem je bilo najdenih več predmetov, ki domnevno izvirajo iz kaznivih dejanj tatvin ali morebitnih vlomov, oškodovanci pa niso znani. Vse, ki bi predmete prepoznali oziroma… »

V prometni nesreči v Depali vasi udeleženi osebni vozili

Domžalec 01.12.2020
Danes, nekaj minut čez 8.30 uro na regionalni cesti Domžale-Trzin v naselju Depala vas prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda. Zaradi prometne… »

MGC Bistrica se zahvaljuje svojcem in prijateljem stanovalcev

Domžalec 01.12.2020
Leto se počasi izteka in ne glede na posamične spomine, ki bodo vsakemu izmed nas ostali zapisani v srcih, obstaja spomin, ki je skupen vsem nam in ki nas bo spremljal vsaj še nekaj časa. Začelo se je spomladi, s pojavom nečesa, česar prej nismo… »

Zgrajen podhod pod glavno cesto v Krtini

Domžalec 01.12.2020
V drugi polovici oktobra 2020 je Služba za turizem Občine Domžale v sodelovanju s Čebelarskim društvom Krtina – Dob postavili dodatne table in tako podaljšali Domžalsko čebelarsko pot za 2,8 kilometra. Pot se sedaj iz Parka Močilnik v Dobu… »

V Drtiji pri Moravčah trčili osebni vozili, dve osebi poškodovani

Domžalec 01.12.2020
Danes, okrog 6.30 ure je lokalni cesti v naselju Drtija, v občini Moravče, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe in bili s strani reševalcev prepeljani v UKC Ljubljana… »

Prižig lučk na Ptuju bo v petek 4.12.

Spodnje Podravje 01.12.2020
Na Ptuju bodo prižgali slovesno prižgali praznične lučke v petek, 4.12.2020! Zaradi koronavirusa bo letošnja slovesnost potekala nekoliko drugače! Zakorakali smo v zadnji mesec leta, sporočajo na MO Ptuj. Mesto bo v tem tednu dobilo svojo končno… »

Virtualni prižig prazničnih lučk v Ormožu!

Spodnje Podravje 01.12.2020
V Ormožu imajo prilagojen slovesen dogodek prižiga prazničnih lučk glede na zdravstvene razmere povezane s COVID-19 in razglašeno epidemijo. Virtualni prižig prazničnih lučk v mestu Ormož bo v petek, 4. decembra 2020, ob 17. uri. Da letos ne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem