Arhiv novic 02.12.2020

Covid-19: bitka med voljo in strahom #Benjaminovglas

Domžalec 02.12.2020
Kriza s Covid-19 me je osebno kar dobro zaznamovala. Dvakrat sem bil v karanteni, ker sem bil v stiku z okuženimi sodelavkami, nazadnje pa sem okužbo staknil mimogrede in ne vem od koga. Znano je, da je za nekaj sto ljudi v Sloveniji prav okužba s… »

Opravičilo voznici in dodatno pojasnilo v zvezi s prometno nesrečo v Drtiji

Domžalec 02.12.2020
Včeraj smo na našem portalu poročali o prometni nesreči dveh osebnih vozil, ki se je okrog 6.30 ure zjutraj pripetila v naselju Drtija v občini Moravče. V zapisu o okoliščinah prometne nesreče v zvezi s preizkusom alkoholiziranosti pri voznici… »

Najdražje pasme psov

Domžalec 02.12.2020
Veliko bodočih lastnikov psov se odloči za točno določeno pasmo, ker jim je všeč njihov izgled, karakter … Zakaj pa so cene pasem tako visoke? Če se odločate za določeno pasmo je edina pametna izbira, da le ta prihaja iz dobrega legla ter ima… »

Video: “Šola zdravja vsako jutro ob 7.30”

Domžalec 02.12.2020
Ker jutranja vadba na prostem Društva Šola zdravja zaradi ukrepov vlade za zajezitev epidemije Covid-19 v živo še ni mogoča, so se v društvu odločili, da posnamejo film z “vajami po metodi 1000 gibov” od začetka do konca. S tem vam želijo… »

Odšla si tiho Breda, ob prižigu luči

Domžalec 02.12.2020
V Domžalah so se po mestu prižgale luči in luči so osvetlile zadnjo pot moje prijateljice Brede Aljaž. 1. septembra sva praznovali 50 letnico najinega prijateljevanja. Bili sva presrečni, da sva postali prababici in tudi temu je bilo potrebno… »

Ukrepi sami po sebi krivulje okužb ne morejo obrniti navzdol

Primorska24 02.12.2020
Število okuženih v Sloveniji kljub popolnemu zaprtju ne usiha, po številu mrtvih na milijon prebivalcev pa se Slovenija vztrajno vzpenja v evropski vrh. Mnogi za slabe rezultate obvladovanja pandemije krivijo vlado, med njimi tudi nacionalni medij RTV… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem