Arhiv novic 03.12.2020

Helios Sunsi z okrepitvijo na položaju centra

Domžalec 03.12.2020
Helios Sunsi se v nadaljevanje sezone podajajo z novim košarkarjem na položaju centra, zasedbi trenerja Dejana Jakare se bo pridružil 29-letni ameriški košarkar Reggie Keely. Reggie Keely (1991, 205 cm) je v lanski prezgodaj končani sezoni igral na… »

Zgodba o tem, kako smo osrečili gospo Ido

Domžalec 03.12.2020
Gospa Ida je bila ženska poznih srednjih let. Morala jih je imeti biti blizu šestdeset, a jih je zelo dobro skrivala. V udobnih, precej športnih oblačilih je dajala vtis živahne, aktivne ženske, a njen obraz tega ni izražal. V našo Tosamino Belo… »

Decembrsko dogajanje v CZM-ju

Domžalec 03.12.2020
Veseli december bo, kljub ukrepom, zaživel v CZM-ju. Želiš pobegniti daleč stran, izdelati novoletna darila, se naučiti nekaj novega? Vse to te čaka decembra v spletnem CZM-ju. Začeli bomo s potopisnim predavanjem Poceni po svetu. Študentka Sara… »

Pokalo v predoru Trojane, udeleženih več tovornih vozil

Domžalec 03.12.2020
Danes nekaj minut pred 9.30 uro so se na štajerski avtocesti v predoru Trojane, v smeri proti Mariboru, pripetile tri prometne nesreče, v katerih je bilo udeleženih enajst tovornih in eno osebno vozilo. V nesreči so se štiri osebe poškodovale, eno… »

Miklavževa zgodba prihaja v vsak kamniški dom letos malo drugače

Domžalec 03.12.2020
Kulturno društvo dr. Franceta Steleta bo letos pripravilo že 33. Miklavževanje – tokrat malo drugače. Miklavž bo v Kamnik in vaše domove prišel preko spletnega javljanja v živo. Dogodek bodo skupaj s Kulturnim društvom dr. Franceta Steleta… »

Ta veseli dan kulture – Misli srca, Sotočja znanja in kulture

Domžalec 03.12.2020
Tudi ob letošnjem 3. decembru, Prešernovem rojstnem dnevu, se bo Knjižnica Domžale na Ta veseli dan kulture pridružila številnim dogodkom po Sloveniji, ki bodo letos potekali malo drugače, a še vedno dnevu primerno. Nikar ne dopustimo, da nam… »

Atelje domžalskega serviserja pihal Dejana Kovača na novi lokaciji

Domžalec 03.12.2020
Domžalski mojster servisiranja pihal Dejan Kovač, ki je imel svoj atelje dobrih dvanajst let na Ljubljanski cesti v Domžalah, se je preselil na novo lokacijo in sicer na Tabor 2 v Domžalah. Nova lokacija Dejanovega Ateljeja, ki je od stare lokacije… »

Moški na fotografiji bi nam lahko pomagal s koristnimi podatki za preiskovanje okoliščin dogodkov 5. novembra – poziv

Spodnje Podravje 03.12.2020
Policija preiskuje okoliščine dogodkov, ki so se odvijali 5. novembra 2020 na Trgu republike v Ljubljani in v bližnji okolici. Moški na fotografiji bi lahko nudil koristne informacije pri preiskovanju kaznivih dejanj. Prosimo ga, da se nam oglasi. Za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem