Arhiv novic 04.12.2020

Pojasnilo v zvezi s pluženjem cest v občini Domžale

Domžalec 04.12.2020
Včeraj smo dobili prvo letošnjo pošiljko snega, zimska idila, ki so se je najbolj razveselili najmlajši, ta pa naj bi bila po nižinah le kratkotrajna, saj meteorologi napovedujejo otoplitev in novem padavine. So se pa nekateri občani po prvi… »

Sem pozitivna? #Ajdapiše

Domžalec 04.12.2020
Za kratek čas je v četrtek zjutraj sneg virusu ukradel pozornost. Potem pa smo se vrnili v realnost, ko je vlada sporočila svoje zadnje odločitve. Vremenska napoved je bila zelo »jasna« – sneg bo. Pa verjetno nisem edina, ki je vseeno podvomila o… »

Primorska premoč v skoku kronala z zmago

Domžalec 04.12.2020
Potem, ko so bili Domžalčani na prvem letošnjem medsebojnem obračunu s Koper Primorsko prepričljivo boljši, pa so morali “tigrom” v drugo le priznati premoč. Primorci so v Domžalah s premočno dobljenim skokom prišli do dokaj lahke zmage s… »

Nanine karikature: Jamie Lee Curtis

Domžalec 04.12.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo sodobne japonske umetnice Yayoi Kusama, danes pa je na vrsti… »

Nadgrajen in poenostavljen način delovanja Garažne hiše Center Domžale

Domžalec 04.12.2020
Z Občine Domžale vse uporabnike obveščajo, da je v Garažni hiši Center Domžale vzpostavljen nov režim delovanja. Po poteku obveze zagotavljanja sistema P+R (parkiraj in se pelji) je uveden nov nadgrajen in poenostavljen sistem parkiranja ter… »

Zaradi višjih stroškov dela, domžalski vrtci po novem letu nekoliko dražji

Domžalec 04.12.2020
Domžalske občinske svetnice in svetniki so se v četrtek, 26. novembra 2020, sestali na 13. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, ki je zaradi ukrepov z zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije Covid-19 potekala v telovadnici POŠ Ihan… »

Vlada bo korenito pospešila izplačevanje subvencij iz protikoronskih paketov

Spodnje Podravje 04.12.2020
Protikoronski ukrepi so se iz paketa v paket dopolnjevali in nadgrajevali. Pri tem je pomembno, da se je poleg tega izboljševal tudi administrativni sistem njihovega izvajanja. Pri izvajanju nekaterih ukrepov je prišlo do začetne zamude zaradi… »

Ukrepi se sproščajo! Kako? Najprej bo oživel javni prevoz!

Spodnje Podravje 04.12.2020
Vlada je na današnji seji sprejela Načrt sproščanja ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije nalezljive bolezni COVID-19. Vlada je na današnji seji sprejela Načrt sproščanja ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije nalezljive bolezni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem