Arhiv novic 07.12.2020

Spremembe pri izplačilu dotacij nevladnim organizacijam iz sredstev Občine Domžale v letu 2020

Domžalec 07.12.2020
Občina Domžale bo zaradi izjemnih okoliščin, ki jih je prineslo leto 2020 in v skladu z Zakonom o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije covid-19 (ZIUOPDVE), nevladnim organizacijam na podlagi njihovega zahtevka, lahko… »

Miklavž je kamniške otroke letos pozdravil malo drugače

Domžalec 07.12.2020
Kulturno društvo dr. Franceta Steleta je letos pripravilo že 33. Miklavževanje – tokrat na malo drugačen način. Miklavž je v kamniške domove otrok pokukal preko spletnega javljanja v živo. Virtualni dogodek, ki je imel več kot 3.000 ogledov, so… »

Kronika PP Domžale: V sosedskem sporu poškodoval sosedo, drugi pa grozil

Domžalec 07.12.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več kršitev zakona o nalezljivih bolezni, prometni nesreči, tatvino in vlom. Prav tako so policisti v postopku zasegli vozilo, ker je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, obravnavali pa… »

Zimska pravljica

Domžalec 07.12.2020
Zimska pravljica govori o božičnih praznikih, željah in obdarovanju. Angel v nebesih je začudeno opazoval to vrvenje na zemlji in si je zaželel, da bi enkrat tudi sam doživel čar božične noči. Bog mu je prisluhnil in je dovolil, da so si tudi… »

V Kamniku policisti zasegli več naprav zaradi povzročanja hrupa

Domžalec 07.12.2020
Prejšnji teden smo na našem portalu poročali o preglasni glasbi v enem izmed stanovanj v Domžalah, zaradi česar so morali posredovati policisti. Podobna zgodba se je minuli vikend pripetila tudi v enem izmed stanovanj Kamniku, kjer pa so se podobne… »

Iz arhiva: Koncert ob godu sv. Cecilije in 50. obletnici smrti organista Jožeta Jezerška

Domžalec 07.12.2020
Ali veste, da v Sloveniji edina župnijska cerkev posvečena sv. Ceciliji stoji v Celju? 22. novembra je godovala sv. Cecilija, zavetnica pevcev in orglarjev, njen god pa je letos žal minil brez koncertov po cerkvah, saj so številni vsakoletni glasbeni… »

Ekipa prostovoljcev Malica za heroje covida obiskala MGC Bistrico

Domžalec 07.12.2020
V začetku decembra je ekipa prostovoljcev “Malica za heroje covida” z donacijami sadnih dobrot razveselila zaposlene v MGC Bistrica. Projekt izhaja iz preproste želje in geste storiti nekaj lepega. Naročniki skupine “Mali plac za prihodnost”… »

Kaj sporoča minister za zdravje Gantar pred bližajočimi prazniki?

Spodnje Podravje 07.12.2020
Pred nami so dnevi, ki se jih vsako leto znova vsi veselimo, dnevi, ki jih radi preživimo v krogu družine, prijateljev in vseh, ki jih imamo radi. To velja še toliko bolj za letošnje božično novoletne praznike, saj zaradi ukrepov, ki smo jih bili… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem