Arhiv novic 08.12.2020

Športna zveza Kamnik z novim vodstvom

Domžalec 08.12.2020
Športna zveza občine Kamnik je osrednja športna organizacija v Občini Kamnik, ki združuje športne klube in društva s sedežem v občini Kamnik, ki so sklenili Pogodbo o ustanovitvi Športne zveze občine Kamnik ali so se kasneje včlanili s… »

Je tudi vam toča poškodovala vozilo pa ga še niste popravili?

Domžalec 08.12.2020
Domžale z okolico je med letošnjim poletjem prizadelo močno neurje s točo, ki je poškodovalo preko 1000 objektov in še veliko več vozil. Zaradi gneče, ki je nastala pred servisi za popravilo škode v dnevih po neurju, se je marsikdo odločil, da… »

Iz arhiva: Akademija v čast Brezmadežni

Domžalec 08.12.2020
Minilo je že nekaj dni od začetka adventnega časa. Rožice iz adventnega koledarja pridno rastejo na steni v dnevni sobi. Kako prijetno in zabavno se je ob večerih usesti za mizo, prižgati svečko na venčku in prebrati kakšno svetopisemsko zgodbo… »

Pogovor z Matjažem Brojanom o knjigi “Domžalski kralji brez kron”

Domžalec 08.12.2020
V sklopu dogodka »Srečanja pod slamniki« je v pogovoru, ki si ga lahko ogledate v zgornjem videu, Matjaž Brojan predstavil svojo novo knjigo “Domžalski kralji brez kron”. Monografija govori o ljudeh, ki so na svoj način zaznamovali Domžale in… »

Predsednik vlade Janez Janša na uradnem obisku v Izraelu

Spodnje Podravje 08.12.2020
Predsednik vlade Janez Janša je danes začel z dvodnevnim uradnim obiskom v Izraelu na povabilo predsednika vlade Države Izrael Benjamina Netanyahuja. Prvi dan obiska je bil namenjen srečanju s predstavniki Izraelskega inovacijskega sektorja. Srečanje… »

Sprememba vladne strategije v boju proti epidemiji!

Spodnje Podravje 08.12.2020
Na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) so včeraj prejeli poziv k zaustavitvi oziroma zaprtju gospodarskih dejavnosti, ki ga ne morejo podpreti, ravno nasprotno. “Razumem in spoštujem dejstvo, da je zdravstveni sistem na robu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem