Arhiv novic 09.12.2020

Odgovor družbe Termit na neresnične obtožbe s strani župana Občine Moravče

Domžalec 09.12.2020
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je v včerajšnjem pismu, ki je bilo objavljeno na spletni strani www.domzalec.si navedel vrsto neresnic, zato v nadaljevanju podajamo pojasnila ter za razliko od župana tudi konkretne podatke, ki župana… »

Ustvarimo virtualno voščilnico za vse nas

Domžalec 09.12.2020
S strani Občine Domžale je prišla ena odlična ideja, zaradi česar potrebujejo vašo pomoč, saj želijo, da vsi skupaj ustvarimo prijetne praznične dni. Ideja je izdelava virtualne voščilnice za vse nas, katere koncept je čisto preprost… »

Hišna preiskava pri 65-letnemu Domžalčanu: prepovedane droge, ponarejene listine …

Domžalec 09.12.2020
Policisti so včeraj pri 65-letnemu osumljencu iz Domžal opravili hišno preiskavo, v kateri je bilo najdenih in zaseženih večje število tablet – prepovedanih substanc, večjo količino gotovine, naboje in prepovedano pirotehnično sredstvo… »

Abonmajska sezona 2021 v Domu kulture Kamnik drugačna od prejšnjih sezon

Domžalec 09.12.2020
Dom kulture Kamnik, ki deluje pod okriljem Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, je za abonmajsko sezono 2021 pripravil pester abonmajski program, ki pa bo drugačen od prejšnjih sezon. V abonmajski sezoni 2021 razpisujejo Maistrov abonma, Abonma… »

Zima je čas, ko krepimo svoje zdravje

Domžalec 09.12.2020
Zima je z obdobjem teme, daljših noči, mrzlih dni in umirjanja narave pravi čas, ko lahko največ naredimo za svoje zdravje. Narava nam ponuja idealne okoliščine in nas vabi, da več počivamo, se umirimo, sprostimo in obnavljamo svojo energijo. Tako… »

Skupno sporočilo župana Občine Moravče dr. Milana Balažica in okoljevarstvenika Antona Komata

Domžalec 09.12.2020
Danes, 9. decembra 2020, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic sprejel svojega svetovalca za okolje, prvo ime slovenske okoljevarstvene stroke, Antona Komata. Ta mu je predal najnovejšo analizo prisotnosti težkih kovin v Moravški dolini. To… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem