Arhiv novic 10.12.2020

Izkušenih 5 za pomoč pri šolanju na domu

Domžalec 10.12.2020
Najbolj izkušena peterka Helios Sunsov, Daniel Vujasinović – Tadej Ferme – Blaž Mahkovic – Gezim Morina – Mihailo Sekulović, se v naslednjih dneh s karikaturami Nane Guberinič podaja v boj za lažje šolanje na domu domžalskih… »

Nov odgovor moravškega župana dr. Milana Balažica na nove neresnice podjetja Termit

Domžalec 10.12.2020
Samo zato, ker sem javnosti dolžan posredovati resnico, se znova oglašam zaradi včerajšnjega odgovora podjetja Termit, ki je – kot običajno – poln dokazljivih neresnic in zavajanja. 1. Podjetje Termit trdi da strokovne analize, ki dokazujejo, da… »

Na knjižnih policah že tretja pravljična meditacija Petre Šuštar

Domžalec 10.12.2020
V začetku meseca novembra je na knjižne police prišla nova slikanica avtorice Petre Šuštar, z naslovom Zvezdne sanje. Po njenem prvencu Smaragdni gozd želja in lanski izdaji slikanice Čarobno drevo je to že njeno tretje izdano delo. Tudi tokrat… »

Katera naša živila so zdrava za mojo mačko?

Domžalec 10.12.2020
Nazadnje smo pisali o naših živilih, ki jih lahko jejo tudi psi. Danes pa so na vrsti mačke. Tudi one lahko jejo določeno hrano, ki jo uživamo mi. Prehrana vaše mačke čez čas lahko postane monotona, zato je več kot dobrodošlo, da jim jo kdaj… »

Intervju predsednika vlade Janeza Janše za madžarski tednik Mandiner

Spodnje Podravje 10.12.2020
V nadaljevanju objavljamo intervju predsednika vlade Janeza Janše za madžarski tednik Mandiner. V intervjuju je bilo govora o slovenski notranji politiki, epidemiji covida-19, o predsedovanju Slovenije Svetu EU, o kulturnem marksizmu in o Madžarski. 1… »

NOVO pravilo glede nošenja mask! Šali in rute več niso dovolj!

Spodnje Podravje 10.12.2020
Državna sekretarka na Ministrstvu za zdravje Marija Magajne je tekom današnje tiskovne konference povedala, da je po novem za zaščito nosno-ustnega predela obvezna maska, ki je lahko tudi iz blaga. “Ruta ali šal pa ne zadostujeta več. Pralne maske… »

Koprčanki obesil in ubil mačka

Primorska24 10.12.2020
KOPER – S koprske policijske uprave sporočajo, da je Koprčanka včeraj prijavila, da ji je nekdo ubil mačka. Kot smo izvedeli je neznanec v spalnem naselju pri Kopru, kjer ima skoraj vsaka hiša vrt, kakšnega kužka ali mačko, muca obesil z vrvjo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem