Arhiv novic 14.12.2020

Kronika PP Domžale: Zaradi maske se je znesel nad varnostnikom

Domžalec 14.12.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali poskus vloma, vlom, več tatvin, začasno odvzeli vozniški dovoljenji ter bili obveščeni o kršenju javnega reda in miru. V slednjem primeru je bilo ugotovljeno, da je kršitelj brez zaščitne maske… »

Vlada za čas do božiča omilila nekatere ukrepe

Domžalec 14.12.2020
Od 15. do 23. decembra bo v omejenem obsegu sproščen javni potniški promet, odpirajo se frizerski saloni, cvetličarne, avtopralnice in kemične čistilnice, je včeraj zvečer na dopisni seji odločila vlada. V osrednjeslovenski, goriški… »

Dave McDonough prevzel člansko moštvo NK Kalcer Radomlje

Domžalec 14.12.2020
Po odhodu Oskarja Drobneta v NK Aluminij, je vodstvo NK Kalcer Radomlje soglasno imenovalo novo trenersko ekipo. Prvo moštvo NK Radomlje bosta vodila Dave McDonough, dosedanji športni direktor kluba in Rok Hanžič. Kondicijski trener moštva ostaja… »

CČN Domžale – Kamnik bo decembra razveselila malčke in šolarje z novo slikanico Vodna vila in čistilčki

Domžalec 14.12.2020
V JP CČN Domžale-Kamnik si prizadevajo povečati prepoznavnost dejavnosti čiščenja odpadnih voda ter na različne načine ozaveščati javnost o pomembnosti ohranjanja vodnih virov v naravnem okolju. V luči odgovornega ravnanja z vodo želijo z… »

Obisk moravškega župana dr. Milana Balažica pri socialno ogroženi družini

Domžalec 14.12.2020
Danes, 14. decembra 2020, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic obiskal družino Jerman-Živko v Veliki vasi. V pogovoru z družino je bilo ugotovljeno, da trenutna pomoč države in občine socialno ogroženi družini v osnovi zadostuje. Župan… »

Išče se osumljenec, ki je v Domžalah odtujil bančno kartico! Ga kdo prepozna?

Domžalec 14.12.2020
Policisti Policijske postaje Kamnik obravnavajo kaznivo dejanje velike tatvine. Do sedaj neznani osumljenec je v mesecu septembru 2020, v Domžalah odtujil bančno kartico in nato na več lokacijah poskusil opraviti dvig gotovine. Na Policijski upravi… »

2. umetniška delavnica na daljavo

Domžalec 14.12.2020
Društvo AIA-Mladinski center Mengeš vas vabi na drugo umetniško delavnico na daljavo! Vabimo vas, da prihodnje tedne preživite v ustvarjanju, na temo USTVARJANJE V UDOBJU DOMA. Vaše edinstvene prispevke (v obliki fotografij, slik, risb, kolažev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem