Arhiv novic 15.12.2020

Košarkarski klub Helios Suns Domžale z novim predsednikom

Domžalec 15.12.2020
Danes je v prostorih kluba, seveda tudi preko video spletne povezave, potekal izredni občni zbor, na katerem so bile sprejete nekatere spremembe v vodstvenih strukturah društva. Mesto na čelu kluba bo po novem zasedel Gunther Vesko. Iz Košarkarskega… »

Račun, ki ga plačujemo naravi

Domžalec 15.12.2020
Ker me vsak mesec v ne prav dobro voljo spravi račun za vodo in kanalščino, sem se odločila bolje seznaniti z delom JKP Prodnika ter dognati, kako bi v skupnem sodelovanju dosegli boljše učinke za nižje stroške. Zato sem malo pobrskala po njihovi… »

Spletna joga z Domžalcem & Majo!

Domžalec 15.12.2020
Z Domžalcem sva se ponovno odločila, da vam popestriva dan z jogo. Tokrat ne v naravi, ampak kar preko aplikacije Skype. Povezali se bomo v ponedeljek, 21. decembra 2020, ob 19. uri. Vadba joge bo trajala 60 minut. Vabiva vas, da skupaj odrolamo podloge… »

Po kamniški progi začel voziti nov Stadlerjev potniški vlak

Domžalec 15.12.2020
Danes, 15. decembra 2020, ob osmi uri zjutraj, je iz Kamnika proti Ljubljani zapeljal novi potniški vlak Stadler, ki bo sedaj skupaj s starejšo garnituro vlakov povezoval relacijo Ljubljana – Kamnik – Ljubljana. Z vlakom znamke Stadler se je iz… »

Voščilo Zavarovalnice Triglav

Domžalec 15.12.2020
Z vami smo kjerkoli in kadarkoli nas potrebujete. Tudi v letu 2021, ko vam želimo, da bo enostavno vse v redu. Želimo vam srečno in zdravo 2021. Zavarovalnica Triglav… »

V Domžalah je padel “abaligaš”

Domžalec 15.12.2020
Domžalski košarkarji nadaljujejo z dobrimi predstavami v napornem mesecu decembru. Po slavju v Laškem in na Polzeli so tokrat na domačem parketu prišli do tretje zaporedne, hkrati tudi najbolj prestižne zmage. V domžalski športni dvorani je po… »

Novoletno obvestilo Društva upokojencev Domžale

Domžalec 15.12.2020
Spoštovana članica, spoštovani član! Vrata naše pisarne, so kot tudi drugje, že nekaj časa zaprta. Kljub okrnjenim možnostim se je letos v našem društvu ogromno naredilo in spremenilo. Žal nam je epidemija preprečila še mnoge druge… »

V Domžalah brez novoletnega ognjemeta

Domžalec 15.12.2020
Prihod novega leta smo običajno v Domžalah pospremili s tradicionalnim ognjemetom. Letos pa so se na Občini Domžale razmeram primerno odločili, da se ognjemetu in silvestrovanju v središču mesta odpovejo. Na Občini Domžale občankam in občanom… »

Okusno in kvalitetno kuhano vino po receptu kuharske blogerke Selme Bizjak

Nova 24TV 15.12.2020
Kuharska blogerka Selma Bizjak. (Foto: Facebook) Za okusno in kvalitetno kuhano vino je najbolj pomembno, da izberemo primerno vino, ki ne sme biti iz nizkocenovne ponudbe. Pri nas so predvsem primerne sorte Merlot, Cabernet, Barbera in Cabernet Sauvignon… »

Maske več niso obvezne!

Spodnje Podravje 15.12.2020
Vlada je izdala Odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki je enak sedaj veljavnemu, nekoliko je le milejši ukrep nošenja zaščitne maske na odprtih javnih krajih in prostorih, saj je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem