Arhiv novic 18.12.2020

Skozi fotografski objektiv Andraža Gregoriča

Domžalec 18.12.2020
Profesionalni fotograf Andraž Gregorič nam je zaupal svoje izkušnje, ki jih je pridobil kot dolgoletni ponudnik fotografskih storitev. Kaj najraje fotografiraš in kako bi opisal svoj stil fotografiranja? Najraje fotografiram ljudi, ustvarjam njihove… »

Kljub prepovedi gostinski lokal na območju Domžal obratoval

Domžalec 18.12.2020
Med kontrolo gostinskega lokala na območju Domžal so policisti odkrili, da se na terasi in v lokalu zadržuje pet gostov. Vsi so dobili plačilni nalog, lastnik lokala pa predlog za uvedbo postopka na pristojnem zdravstvenem inšpektoratu. Domžalski… »

Calcit Waterpolo v finalu pokala Slovenije, Matej Nastran in LEN EURO CUP

Domžalec 18.12.2020
Članska ekipa kamniških vaterpolistov Calcit Waterpolo se je z dvema zmagama proti ekipi VD Slovan Ljubljana uvrstila v veliki finale z skupnim rezultatom 35:17 Vaterpolisti Calcit Waterpolo so bili po pričakovanju boljši tudi na drugi polfinalni… »

Moravški župan sprejel odvetnico, ki občankam in občanom Moravč nudi brezplačno pravno svetovanje

Domžalec 18.12.2020
Župan Občine Moravče, dr. Milan Balažic je v četrtek, 17. decembra 2020, sprejel odvetnico Miriam Ravnikar Šurk, ki vodi pisarno brezplačnega pravnega svetovanja v Občini Moravče od novembra 2019. Svetovanje je namenjeno občankam in občanom… »

Nanine karikature: Marija Šerifović

Domžalec 18.12.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo španskega umetnika Salvadora Dalia, danes pa je na vrsti karikatura… »

PIZZA ROLE, SHOW ROLE – nekaj novega, česar v teh koncih še ni bilo

Domžalec 18.12.2020
Showfoodovci so se odločili, da vam na dostavo in osebni prevzem ponudijo nekaj novega, česar v teh koncih še ni bilo. SHOW ROLE To so zarolane pizze čudovitih okusov, za pomakati pa poleg dobite hišno paradižnikovo salso in domačo tatarsko omako… »

Kdo je kriv, da je situacija v državi takšna kot je? #Ajdapiše

Domžalec 18.12.2020
»Kriv je sistem.« Kolikokrat si to povemo? Povemo drugim? In pa ob drugi priložnosti – »sistem smo ljudje.« Naša vlada je v svojih sporočilih povedala med drugim, da je težava, ker se ljudje ne držijo ukrepov. To so nekateri razumeli demagoško… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem