Arhiv novic 23.12.2020

Voščilo Akademije poslovne odličnosti

Domžalec 23.12.2020
Spoštovani Domžalčani, srečen božič in da bi se Vam in Vašim najdražjim uresničila mnoga pričakovanja. Naj Vas tudi v letu 2021 povezujejo lepe misli in iskrene želje. Prisluhnite našemu voščilu v spodnjem videu:… »

Kako ob pokanju pomagati psu?

Domžalec 23.12.2020
Prazniki so tukaj in z njimi tudi pokanje. Naj že takoj na začetku izpostavimo, da je nekaj dni nazaj v veljavo stopila prepoved prodaje in uporabe pirotehnike ter izvajanje ognjemetov. Tega smo se vsi lastniki živali, no in tudi starejši, starši z… »

Petkova kvizovanja v Centru za mlade Domžale

Domžalec 23.12.2020
V Centru za mlade Domžale potekajo petkova kvizovanja! Vsak petek objavimo nov Kahoot kviz z novo temo. V aktualnem kvizu, ki je odprt še do četrtka, 24. 12., lahko preverite kako dobro poznate popularne serije in filme. V petek 25. 12. pa bomo… »

Prižgimo bližino

Domžalec 23.12.2020
Naš svet je povsem isti kot včeraj, ta čas je le pokazal, kakšen je v resnici. Daleč smo si, že dolgo, in si od strahu ne upamo priti bližje. S tem sporočilom in lučko miru sta nas tudi letos na Občini Domžale obiskala skavta. Sprejela ju je… »

Lahka zmaga Helios Sunsev v Kranju

Domžalec 23.12.2020
Domžalski košarkarji so prišli do osme zmage v državnem prvenstvu, potem ko so brez večjih težav slavili v gosteh pri ECE Triglavu z 61:77. Sekulović in Ferme sta tekmo končala s 17 točkami, kar 15 podaj pa je v statistiko vpisal Vujasinović… »

Zbrali smo pogum! Plebiscit!

Spodnje Podravje 23.12.2020
Ob 30. obletnici samostojnosti Republike Slovenije smo se tri institucije – Arhiv Republike Slovenije, Park vojaške zgodovine in Zavod Republike Slovenije za šolstvo povezale in pripravile skupen pedagoško-zgodovinski projekt, ki obeležuje eno… »

Med prazniki dovoljeno prehajanje med občinami in regijami za namen obiska

Spodnje Podravje 23.12.2020
Za čas praznikov so določene izjeme glede omejitve prehajanja med občinami in regijami. Prehajanje med občinami in regijami za namen obiska bo tako dovoljeno v obdobju: Začasno je dovoljeno druženje do šest oseb iz največ dveh gospodinjstev na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem