Arhiv novic 24.12.2020

Domžalski invalidi v času epidemije ne ostajajo brez pomoči

Domžalec 24.12.2020
Medobčinsko društvo invalidov Domžale je bilo ustanovljeno pred 45 leti in je eno najštevilčnejših društev v občini Domžale, ki šteje preko 1.670 članov od tega 1.260 invalidov s pravnim statusom, predvsem statusom delovnega invalida. To… »

Doživite skrivnost božične zgodbe

Domžalec 24.12.2020
Na Slovenskem je praznovanje božiča globoko zakoreninjeno v ljudski vernosti. Tradicionalno se na prvi sveti večer po cerkvah, hišah in ponekod celo na javnih krajih postavljajo jaslice, ki so včasih na vso moč podobne resničnim okoliščinam… »

V ŽIVO: Prenos polnočnice iz cerkve Marijinega vnebovzetja v Domžalah

Domžalec 24.12.2020
Obhajamo sveti večer, ko se po običaju pri skupni večerji zbere vsa družina. Še pred tem se okrasi božično drevesce, postavi jaslice, pokropi in s kadilom pokadi stanovanje. Po tradiciji nato sledi še polnočnica, na kateri se verniki spominjajo… »

Voščilo župana Občine Domžale Tonija Dragarja

Domžalec 24.12.2020
Naj za trenutek pozabimo na prav vse, z mislimi poglejmo skozi celo leto in mu recimo hvala. Sam sem v tem letu hvaležen za vse dobre ljudi.. med njimi sem videl ogromno dobrote, solidarnosti, pozitive in to me navdaja z upanjem o boljšem jutri. Videl… »

Javni promet deluje tudi med prazniki

Spodnje Podravje 24.12.2020
Čeprav se večina trgovin, razen nekaterih izjem z današnjim dnem ponovno zapirajo, javni promet ostaja delujoč! Javni potniški promet (🚌 avtobusi in 🚆 vlaki) bo deloval tudi čez praznike, z vsemi omejevalnimi ukrepi in priporočili NIJZ… »

Trgovine niso več odprte! Kaj je odprto med prazniki!

Spodnje Podravje 24.12.2020
24. 12. 2020 vlada uvaja strožje ukrepe in krajša seznam izjem, ki lahko ponujajo in prodajajo blago in storitve neposredno . Poleg lekarn, bencinskih servisov, prodajaln z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, kmetijskih prodajaln in pošte lahko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem