Arhiv novic 27.12.2020

Covid-19: Testiranje nujno že ob lažjih simptomih, izgovorov ne sme biti

Domžalec 27.12.2020
Drugi val epidemije covida-19 je še vedno med nami, število novih vsakodnevnih okužb pa kaže na to, da se epidemija ne umirja, saj številke padajo prepočasi. Kot smo na našem portalu poudarili nedolgo nazaj, je eden izmed razlogov, da se virus… »

Dosežki Društva Šola zdravja v letu 2020

Domžalec 27.12.2020
Kljub večmesečnemu omejenemu gibanju, ki je posledica ukrepov stroke za zajezitev epidemije Covid-19, je Društvo Šola zdravja zadovoljno z dosežki, ki jim jih je uspelo ustvariti v odhajajočemu letu 2020. Svoje dosežke bi radi delili z vami… »

Na Dobenu, kjer se je pred svojci zgrudil pohodnik, potekala reševalna akcija

Domžalec 27.12.2020
Včeraj, okrog 14.40 ure se je v gozdu nad Dobenem v občini Mengeš pred svojci nenadoma zgrudil pohodnik. Za pomoč z avtomatskim eksternim defibrilatorjem (AED), so bili preko Regijskega centra za obveščanje (112) obveščeni gasilci PGD Loka pri… »

2. Praznični koncert Godbe Domžale pri vas doma

Domžalec 27.12.2020
Danes pred nami že 2. Praznični koncert Godbe Domžale pri vas doma. Današnji koncert so domžalski godbeniki našli še na VHS kaseti. Se jih še spomnite? V katero leto mislite, da vas bodo popeljali? Pridružite se nam ob 19. uri, ko se bo pričel… »

Pasme psov, ki so primerne za družine z otroki

Domžalec 27.12.2020
Naj že takoj na začetku poudarimo, da pes lahko brezskrbno živi z majhnim otrokom, če sta obadva pravilno vzgojena. Torej, da otrok ve kako se dela s psom in da le ta potrebuje tudi svoj čas in mir. Zagotovo pa je nekaj najlepšega, ko otrok… »

Začelo se je cepljenje! Med prvimi se je cepil nadškof Franc Kramberger

Spodnje Podravje 27.12.2020
Ob 8.30 se je v 🇸🇮 Sloveniji začelo cepljenje proti covid-19. Prvi trije cepljeni so bili nadškof msgr. dr. Franc Kramberger, gospa Angelca Butenko ter gospod Jože Pelko. Gospa Angelca Butenko še vedno deluje kot porotnica svetnica, po poklicu… »

Po hladnokrvnem umoru treh ljudi si je privoščil špricar

Spodnje Podravje 27.12.2020
Po celi Sloveniji v vseh medij poročajo o tregičnem dogodku, ko je na božični dan Silvo D. Iz Gerečje vasi pri Ptuju storil grozljiv zločin. 25.12. popoldan naj bi Silvo D. iz Gerečje vasi vpričo svojega štiriletnega otroka hladnokrvno z nožem… »

Od jutri odprte tudi trafike, tržnice in frizerski saloni!

Spodnje Podravje 27.12.2020
Vlada sprejela dodatne izjeme odprtih dejavnosti Tako se z zadevnim odlokom dopolnjujejo naslednje dejavnosti, ki se jih umešča med izjeme: Ta odlok velja do vključno 4. januarja 2021. Preberite še: Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem