Arhiv novic 28.12.2020

Dragoceni nasveti mojstrice kozmetične nege in pedikure

Domžalec 28.12.2020
Članice Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice želimo najti pomoč v še tako nepredvidljivih razmerah, zato smo zelo vesele, da je mojstrica kozmetične nege in pedikerka vedno z nami, ko jo potrebujemo. Pa čeprav sedaj samo po žici ali… »

Zapišite v koledar: Čarobno mesto s kavča – koncert Vlada Kreslina

Domžalec 28.12.2020
Glede na letošnjo situacijo s koronavirusom, dogodka Čarobno mesto Domžale žal ne moremo izpeljati v enaki obliki kot smo ga lani. Vam bomo pa ob koncu leta polepšali leto s koncertom Vlada Kreslina, ki se bo odvijal v sredo, 30. decembra, s… »

Voščilo Gasilske zveze Domžale

Domžalec 28.12.2020
Sreča je! V majhnih stvareh, toplih ljudeh, v stisnjenih dlaneh. Srečno novo leto! Matjaž Korošec, predsednik Gasilske zveze Domžale Matjaž Merkužič, poveljnik Gasilske zveze Domžale Stanko Grčar, tajnik Gasilske zveze Domžale… »

3. Praznični koncert Godbe Domžale pri vas doma

Domžalec 28.12.2020
Snežinke padajo z neba, mi pa se bomo danes spomnili lepih in jubilejnih spomladanskih dni maja 2004, ko je Godba Domžale praznovala 120. obletnico. Tradicija in legendarni New Swing Quartet, skupaj z ostalimi odličnimi solisti in gosti. Prazničnemu… »

Novoletna: Miselnost bo treba spremenit, pa z upanjem in pogumom v novo leto it

Domžalec 28.12.2020
“Smo v času praznikov, tistih res pravih, ko se v človeku misel zastavi. Mogoče za nazaj spremenit se ne more, a v novem letu se potrebno je premišljeno podat v vse napore,” je zapisal naš bralec Anton Dimc, ki nam je poslal svojo novoletno… »

POTRES!

Spodnje Podravje 28.12.2020
Potres magnitude 5,1 jugovzhodno od Zagreba (Hrvaška) V ponedeljek, 28. decembra 2020, ob 6.28 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili močan potres 112 km jugovzhodno od Ljubljane. Po preliminarnih podatkih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem