Arhiv novic 29.12.2020

PRIHODNOST, ki nas je brutalno in dobesedno vse dohitela v sedanjem trenutku

Domžalec 29.12.2020
»Spet delamo in to je odlično! Predolgo že, smo prelagali to pomembno razstavo, ki v Galerijo Domžale postavlja to, kar je v resnici najbolj aktualnega v našem epidemičnem življenju. PRIHODNOST, ki nas je brutalno in dobesedno vse dohitela v… »

Preko spleta najeli kredit in bili ogoljufani – Policija svetuje posebno previdnost

Domžalec 29.12.2020
Epidemija covid-19 pušča posledice tudi na gospodarskem področju, kar spretno izkoriščajo goljufi, ki preko spleta podjetnikom in fizičnim osebam ponujajo mamljive ponudbe za najem kreditov. Tisti, ki se odločajo za takšne vrste najema kredita, so… »

Izšla knjiga – Zabavni ansambli na Domžalskem

Domžalec 29.12.2020
V občinskem glasilu Slamnik je bilo v letu 2019 objavljeno 9 nadaljevanj o ansamblih zabavne glasbe na Domžalskem od 60. do začetka 90. let prejšnjega stoletja. V člankih so bili zajeti pomembnejši akterji na področju zabavne glasbe v tridesetih… »

Zagotovite si vedno dostopen Wi-Fi signal za delo in šolanje od doma

Domžalec 29.12.2020
Letošnje leto nam je postreglo z mnogo izzivi in prilagajanji, tako v službi, kot tudi doma. Prav na hitro smo si morali svoj doma spremeniti v domačo pisarno ali šolsko učilnico. Kako pa si lahko v trenutnih razmerah vseeno nekoliko olajšamo delo… »

4. Praznični koncert Godbe Domžale pri vas doma

Domžalec 29.12.2020
Prikorakali smo do zadnjega večera. Pred nami je slavnostni koncert iz leta 2014, ko so domžalski godbeniki ob svojem jubileju napolnili Poletno gledališče Studenec. Bilo je lepo, praznično, veselo, zabavno in predvsem polno dobre glasbe. Čaka nas… »

Jaslice v objektivu kamere Mavrice Radomlje

Domžalec 29.12.2020
Foto, kino in video klub Mavrica Radomlje, Sekcija Mengeš je pripravila božično-novoletno voščilnico v obliki krajšega videa, v katerem so rdeča nit jaslice. Video, posnetka sta iz arhiva, v prvem delu vsebuje pogovor z rezbarjema Milanom in Rozi… »

Toni Dragar, župan Občine Domžale: To leto nas je preizkušalo na različnih področjih

Domžalec 29.12.2020
Z županom Občine Domžale Tonijem Dragarjem smo se sprehodili skozi leto, ki se izteka, in pogledali v prihodnost. Staro leto, ki je bilo verjetno v zadnjih letih eno izmed najbolj negotovih, zmedenih in neobičajnih let, se počasi izteka. Zdravstvena… »

Močan potres!!! Čutili po celotni Sloveniji. V Spodnjem Podravju je treslo kar nekaj sekund…

Spodnje Podravje 29.12.2020
Številne slovenske kraje, tudi Ljubljano, je okoli 12.20 stresel potres. Podatki o škodi še niso znani. Središče potresa z magnitudo 6,3 je bilo po prvih podatkih 46 kilometrov jugovzhodno od Zagreba. Hrvaško je sicer včeraj stresel drugi močan… »

Zaradi potresa prekinjeno delovanje upravne enote Ptuj

Spodnje Podravje 29.12.2020
Zaradi posledic današnjega potresa z magnitudo 6,3, ki je prizadel hrvaški kraj Petrinja, je trenutno prekinjeno delovanje upravne enote Ptuj. Na stavbi ptujske upravne enote – gre za starejšo stavbo – je potres povzročil pokanje sten in padanje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem