Arhiv novic 30.12.2020

Praznično ohranjanje stikov med vrtcem in družinami otrok

Domžalec 30.12.2020
V teh pobeljenih zimskih dneh so poti ob reki Kamniški Bistrici še posebej privlačne za sprehode in rekreacijo v naravi. Če ste vsakodnevni sprehajalec ali pa vas je pot slučajno zanesla v ta zeleni del Domžal, lahko opazite in se hkrati sprašujete… »

Tudi v letu 2020 na območju občine Domžale številne obnove vodovoda in kanalizacije

Domžalec 30.12.2020
Občina Domžale je tudi letos v sodelovanju z Javnim komunalnim podjetjem Prodnik nadaljevala z obnovami vodovodnega in kanalizacijskega sistema. V letu 2020 je bilo obnovljenih približno 6 km cevovodov in sedem objektov. Oskrba s čisto pitno vodo in… »

Domžalski gasilci zbirajo najnujnejše življenjske potrebščine za prizadete prebivalce Petrinje

Domžalec 30.12.2020
Včeraj, v večernih urah, so gasilci PGD Domžale – mesto uspešno predali zbrana sredstva domačemu lokalnemu gasilskemu društvu v Petrinjah na Hrvaškem, kjer jih je stresel močan potres. Težka situacija v kateri so se znašli prebivalci Petrinj… »

PKP7 sprejet v državnem zboru! Kakšne so bile spremembe?

Spodnje Podravje 30.12.2020
Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 oziroma sedmi protikorona paket (#PKP7) je bil na 55. izredni seji Državnega zbora Republike Slovenije sprejet s 50 glasovi za in 7 proti. Glavni cilj zakona je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem