Arhiv novic 01.01.2021

Praznični koncert Godbe Domžale pri vas doma

Domžalec 01.01.2021
Pod smrekico Godbe Domžale nas danes ob 19. uri vse čaka prav posebno darilo. Novo leto ga je prineslo. Danes bomo lahko videli in slišali nastop Godbe Domžale na godbenem tekmovanju leta 2015 v Mariboru. Priigrala si je zlato plaketo in posebno… »

Novoletni obisk pri III. izmeni poklicne gasilske enote CZR Domžale

Domžalec 01.01.2021
Napočil je prvi dan novega leta 2021, kateri je za marsikaterega državljana in državljanko tudi prvi delovni dan. Zdravniki, reševalci, policisti, vojaki in pa poklicni gasilci že od prve minute novega leta skrbijo, da bodo državljankam in… »

Povabilo na krvodajalsko akcijo v Domžale

Domžalec 01.01.2021
Rdeči križ Slovenije vas v četrtek, 7. in petek, 8. januarja 2021, med 7. in 13. uro vljudno vabi, da se udeležite krvodajalske akcije, ki bo potekala v Športni dvorani Domžale. Zaradi zaščite krvodajalcev in zaposlenih ter preprečevanja možnih… »

V novem letu nov generalni sekretar Planinske zveze Slovenije

Domžalec 01.01.2021
Z novim letom je sedanjega generalnega sekretarja Planinske zveze Slovenije Mateja Planka nasledil Damjan Omerzu, ki se bo trudil ohraniti stabilno poslovanje in ugleden sloves ene največjih slovenskih nevladnih organizacij. 35-letni Damjan Omerzu zelo… »

“SREČNEGA IN ZDRAVEGA!” #Ajdapiše

Domžalec 01.01.2021
Vsako leto še vedno rada pošljem klasične novoletne čestitke po pošti in glede na to, da jih tudi kar nekaj prejmem, nisem edina »tradicionalistka«. Drugače je prejeti kuverto v roke in odpreti fizično sporočilo kot pa le prebrati nek sms ali e… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem