Arhiv novic 08.01.2021

Novo leto je prineslo težko pričakovani planinski zemljevid Domžal in okolice

Domžalec 08.01.2021
Zemljevid, ki je nastal v sodelovanju Planinske zveze Slovenije, Občine Domžale, PD Domžale in Občine Lukovica, bo dobrodošel pripomoček pri potepanjih, ki so zadnje čase bližja našemu domu. Zemljevid pokriva območje celotne Rašice z Dobenom in… »

2021. KAJ PRIHODNOST PRINAŠA? #Ajdapiše

Domžalec 08.01.2021
Enaindvajseto leto, enaindvajsetega stoletja. Kaj je pred nami? Bilo je lansko leto, ko smo po televiziji lahko spremljali nasilne proteste v Združenih državah Amerike. To je bil čas, ko so tudi v Ljubljani že začeli kolesariti vsak petek. Svoboda… »

V akciji “Izkušenih 5” zbrali več kot 4.000€!

Domžalec 08.01.2021
Dobrodelna akcija “Izkušenih 5”, v kateri smo zbirali sredstva in opremo za lažje šolanje domžalskih osnovnošolcev na domu, je zaključena. Z donacijami za karikature petih izkušenih Helios Sunsov, ki so nastale izpod rok Nane Guberinič, smo za… »

Popolna zapora cesta Izlake – Trojane zaradi zdrsa tovornega vozila

Domžalec 08.01.2021
Danes, nekaj po 7. uri je na regionalni cesti od Izlak proti Trojanam prišlo do zdrsa tovornega vozila. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na cesti v kraju Polšina trenutno popolna zapora, ki bi lahko predvidoma trajala nekaj ur… »

Večeri za glasbene sladokusce – Koncerti Simfoničnega orkestra Cantabile

Domžalec 08.01.2021
Tri sobotne večere zapored bomo na našem portalu ekskluzivno predvajali posnetke treh koncertov Simfoničnega orkestra Cantabile, ki v letošnjem letu praznuje 10-letnico delovanja. V soboto, 9. januarja 2021, si boste ob 18. uri lahko ogledali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem