Arhiv novic 11.01.2021

12 razlogov, zakaj oglaševati na domžalec.si

Domžalec 11.01.2021
Najbolj brani regionalni medij v Domžalah in okolici zabeležil že več kot 723.000 posameznih uporabnikov v letu 2020 in več kot 5,4 milijonov prikazov strani. Kljub temu, da smo že zakorakali v novo leto, vsekakor ne moremo mimo preteklega leta, ki… »

Spolni stereotipi – vzrok za neenakost žensk in moških v naši družbi

Domžalec 11.01.2021
Pomembno je, da o upokojitvi razmišljamo pravočasno, saj je naša varna starost rezultat preteklih odločitev in možnosti. Posledice teh odločitev in dejanske možnosti, ki so nam na voljo, se seštevajo skozi celotno delovno kariero in odražajo pri… »

Kronika PP Domžale: Zasačenih več voznikov zaradi vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih drog

Domžalec 11.01.2021
Domžalski policisti so pretekli teden zaradi vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih drog več voznikom začasno odvzeli vozniška dovoljenja, v enem primeru pa je bilo vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasežen moped… »

Predavanja o literaturi na aplikaciji Zoom z Nino Kosmač

Domžalec 11.01.2021
Nina Kosmač, vnukinja Cirila Kosmača se trudi približati kulturo vsem, zato vsako soboto od 19. do 20. ure preko spleta vodi zgodovinska predavanja o literaturi. Predavanja so brezplačna in potekajo v sklopu Ljudske univerze Radovljica. Pisateljici… »

Karateist Dare Flis uspešno dokončal projekt 1000 karate kat!

Domžalec 11.01.2021
Karateist Dare Flis iz Domžal je nekoliko starejši populaciji Domžalčanov dobro poznan. V sedemdesetih in osemdesetih je veljal za enega najboljših slovenskih karateistov. Dolga leta je skrbel za popularizacijo te plemenite veščine v Domžalah in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem