Arhiv novic 14.01.2021

Odprtje fotografske razstave Ilone Mrgole v Domu kulture Kamnik

Domžalec 14.01.2021
V sredo, 13. januarja 2021, je potekalo spletno odprtje razstave z naslovom Grounded, fotografinje Ilone Mrgole. Ilona Mrgole (1994) je predstavnica mlajše generacije fotografov, ki se je po zaključeni Srednji medijski in grafični šoli v Ljubljani… »

Urška Savič prejela Prešernovo nagrado

Domžalec 14.01.2021
Občina Domžale vsako šolsko in študijsko leto razpisuje štipendije v različnih kategorijah. Med njimi tudi za nadarjene dijake in študente, katere prejemnica je bila tudi Urška Savič, ki je prejela Prešernovo nagrado Univerze v Ljubljani-… »

Ponoči potekala iskalna akcija pogrešanega otroka iz Domžal

Domžalec 14.01.2021
Domžalski policisti so bili včeraj, nekaj pred 23. uro obveščeni, da je od doma iz Zaboršta pri Domžalah odšel 11-letni otrok. Ker s prvimi ukrepi in iskanjem otrok ni bil najden, so bili ob nekaj minut po polnoči za pomoč pri iskanju otroka… »

Že dlje časa zamakalo iz zgornjega v spodnje stanovanje, poklicni gasilci pomirili strasti

Domžalec 14.01.2021
V večstanovanjskih zgradbah, sploh v starejših, se pogosto zgodi, da zaradi zastarele oz. počene vodovodne ali odtočne cevi prihaja do izliva vode in posledično do zamakanja v stanovanju nižjega nadstropja. S takšnimi primeri se pri svojem delu… »

Množično presejalno testiranje – dodatni termini v Domžalah

Domžalec 14.01.2021
Zdravstveni dom Domžale tudi v naslednjem tednu organizira množično presejalno testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi. Testiranje bo potekalo v Domžalah, in sicer v Športnem parku pri drsališču od ponedeljka, 18., do petka, 22. januarja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem