Arhiv novic 21.01.2021

Voznik med vožnjo doživel epileptični napad in trčil v avtobusno postajo

Domžalec 21.01.2021
Danes, nekaj minut pred 14.30 uro je na Kamniški cesti v Preserjah pri Radomljah mlajši voznik med vožnjo zaradi epileptičnega napada izgubil zavest in oblast nad osebnim vozilom, s katerim je trčil v avtobusno postajo. Voznik v nesreči ni utrpel… »

Kamničanke svojo prednost povečale že na 12 točk

Domžalec 21.01.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja so v zaostali tekmi 12. kroga Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v svoji dvorani s 3:1 (-18, 20, 22, 18) premagale GEN-I Volley. Že v soboto, 23. januarja, bodo igrale svojo prvo tekmo v zadnji tretjini rednega dela… »

Osnovna šola Dragomelj prejela nagrado Jabolko kakovosti

Domžalec 21.01.2021
Nagrada jabolko kakovosti je nacionalna nagrada in predstavlja najpomembnejše priznanje nosilcem projektov v okviru programa Erasmus+. Jabolko kot simbol zdravega življenja namreč skriva v sebi moč spoznanja, odkrivanja novega sveta in védenja. Za to… »

Obiščite spletno stran Knjižnice Domžale in sodelujte pri projektu Brihtologi&Brihtarije

Domžalec 21.01.2021
Projekt Brihtologi & Brihtarije zaradi razmer s COVID-19 selimo na spletno stran Knjižnice Domžale, v virtualno obliko. Letos vas bo na spletni strani Knjižnice Domžale vsak mesec pričakala nova zanimiva tema. Podkrepljena bo z zanimivimi video… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem