Arhiv novic 26.01.2021

Otroci ponovno sedli v šolske klopi

Domžalec 26.01.2021
Učenci prvih treh razredov osnovne šole in vrtčevski otroci so z današnjim dnem ponovno sedli v šolske klopi. Otroci, še posebej najmlajši v svoji igrivosti pozabijo na dogajanje okoli sebe, zato bodimo v prometu nanje še posebej pozorni. Ne… »

Pestre šolske in projektne dejavnosti v okviru programa tehnik računalništva na SŠ Domžale

Domžalec 26.01.2021
Sem dijak tretjega letnika programa tehnik računalništva na Srednji šoli Domžale. Za to smer sem se odločil zato, ker me je vodila želja po programiranju in na sploh delu z računalniki. Usmeritev šole sem spoznal že na informativnem dnevu. Rad se… »

Skupaj na daljavo

Domžalec 26.01.2021
Še kakšen dan ali teden, pa bodo »oranževci« spet na svojih lokacijah. Na svojih travnikih. Ob jezerih in morju. Vsako jutro. Ne bodo pozabili popestriti tudi parkirišča in igrišča. Komaj čakajo, da ura zatiktaka 7.30 in bodo že na svojih… »

Smeti ne sodijo v naravo

Domžalec 26.01.2021
Po tem, ko smo pred kratkim že opozarjali na črna odlagališča odpadkov in uspešno rešili kar nekaj le teh, se v zadnjem času spet srečujemo s problemom nepravilnega odlaganja smeti praktično vsepovsod – ob cestnih bankinah, po mestu in tudi na… »

Dogovor o izgradnji moravške kanalizacije

Domžalec 26.01.2021
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic se je danes, 26. januarja 2021, sestal z županom Občine Domžale Tonijem Dragarjem, direktorjem občinske uprave Občine Domžale Edvardom Ješelnikom in direktorjem Javnega komunalnega podjetja Prodnik d.o.o… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem