Arhiv novic 29.01.2021

Ponovno organizirano množično presejalno testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi

Domžalec 29.01.2021
Zdravstveni dom Domžale v naslednjem tednu ponovno organizira množično presejalno testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi. Testiranje bo potekalo v Domžalah v Športnem parku pri drsališču, in sicer v ponedeljek, 01.02.2021 med 10.30 in… »

Avokado na dan, odžene zdravo okolje stran #Ajdapiše

Domžalec 29.01.2021
Obožujem avokado. Odpreš internet in kar skočijo vate strani, ki priporočajo to super živilo in navajajo vse dobre lastnosti, ki jih ima. Kakšne pa so temačne strani avokada? »Uvoz avokada v Evropo, predvsem iz Mehike, se je od leta 2012 povečal… »

Odrasli domžalski skavti v soju plamenčkov bakel že osemnajstič na Murovici

Domžalec 29.01.2021
Že osemnajsto leto zapored smo odrasli katoliški skavti in skavtinje iz Domžal romali na Murovico, 743 m visok hrib, ki se vzpenja skoraj 500 m nad vasjo Dolsko. Zaradi svoje bližine in razgleda na Ljubljano je priljubljena izletna točka domačinov… »

Program socialne aktivacije – priložnost za nov začetek na trgu dela

Domžalec 29.01.2021
Socialna aktivacija (SA) je pilotni projekt Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZ). Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada do konca leta 2022. V okviru projekta… »

Spi kot dojenček

Domžalec 29.01.2021
Stari pregovor pravi: »Spi kot dojenček!« V resnici pa skorajda ni mlade mamice, ki bi se našla in strinjala s tem pregovorom. Tako da, draga mama – nisi sama! Spanje dojenčka je eden večjih izzivov večine staršev in na drugi strani vprašanje… »

Nanine karikature: Dave Grohl

Domžalec 29.01.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo častitega Martina Lutherja Kinga ml., ki je bil ameriški… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem