Arhiv novic 02.02.2021

Mokrišča so danes eden najbolj ogroženih habitatov v svetovnem merilu

Domžalec 02.02.2021
Drugi februar je 41 let svetovni dan mokrišč. Leta 1971 na ta dan je bila namreč v iranskem mestu Ramsar sprejeta konvencija o zaščiti teh posebnih habitatov in njihove vloge pri ohranjanje ravnovesja na Zemlji. Do danes je ramsarsko konvencijo… »

Dotik ima čudežno moč

Domžalec 02.02.2021
Veš, da je koža naše največje čutilo? In prvo, ki se razvije v maternici. Naš prvi stik s svetom je dotik. Dotik sprošča, zbližuje, daje občutek varnosti in ugodja. Tudi mi imamo radi masažo, kajne? Potem nujno preizkusite, kako v masaži šele… »

Poklicni gasilci na pomoč priskočili občanki, ki je ostala pred zaklenjenimi vrati, na štedilniku pa pristavljeno hrano

Domžalec 02.02.2021
Poklicni gasilci CZR Domžale so danes, nekaj minut po 14.30 uri priskočili na pomoč občanki na Ljubljanski cesti 93 v Domžalah, saj zaradi zaklenjenih vrat ni mogla vstopiti v stanovanje. Ker je imela na štedilniku pristavljeno hrano, je bila tudi… »

Vlaki po kamniški progi tudi ob sobotah

Domžalec 02.02.2021
Pred kratkim smo na relaciji Ljubljana- Kamnik dobili nove, sodobne vlake, ki svojo pot opravljajo kljub trenutnim epidemiološkim ukrepom. Vlak na relaciji vozi med tednom, prav tako tudi ob sobotah. Vlak v soboto v Ljubljano pelje sedemkrat iz Ljubljane… »

Literarni natečaj: Misli srca

Domžalec 02.02.2021
Na natečaj lahko prijavite največ tri prispevke v obliki kratkega izreka, misli, humorne izjave, rime …, ki naj se nanašajo na kulturo, branje, knjigo, pesnika Franceta Prešerna, praznike, veselje, optimizem, upanje. Rok za oddajo prispevkov je 8… »

V februar vstopamo aktivno, ustvarjalno in s kavarno z mladimi podjetniki!

Domžalec 02.02.2021
Prvi teden februarja ponuja številne raznolike aktivnosti za mlade, ki jih pripravljajo v Centru za mlade Domžale. V sredo, 3. februarja 2021, ob 18. uri bo potekala predstavitev poklica policist/ka. Te zanima poklic policista? Te mika vpis na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem