Arhiv novic 04.02.2021

Pletenje kit iz slame – 1. epizoda

Domžalec 04.02.2021
V Slamnikarskem muzeju v lastni produkciji pripravljajo video vsebine o zgodovini domžalskega slamnikarstva, našem muzeju kot prostoru ohranjanja ter predstavljanja slamnikarske dediščine in o ljudeh, ki so povezani s to dediščino. Vabljeni k ogledu… »

Šola in nogomet? Zakaj pa ne!

Domžalec 04.02.2021
Za osnovnošolke in osnovnošolce devetih razredov je februar tisti čas v letu, ko razmišljajo o svoji prihodnji šolski poti. Če so zapisani nogometu, potem primerne pogoje za uspešno združevanje nogometa in šole nudita dekliški in fantovski… »

“Za vas, podjetniki” – brezplačne aktivnosti za dvig podjetniškega znanja

Domžalec 04.02.2021
Znašli smo se v novi realnosti, kjer so podjetniško okolje dodobra prevetrile spremembe. Kako naprej? Čas je za nova znanja in dobra novica je ta, da smo partnerji v okviru operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto… »

Živa kultura v Domžalah: Pogovor z režiserko Nedo R. Bric

Domžalec 04.02.2021
Neda R. Bric je s svojimi režijami že večkrat gostovala na odru Kulturnega doma Franca Bernika Domžale, kot igralka pa še nikoli. V pogovoru, ki si ga lahko ogledate v videu zgoraj, se je Jure Matičič z Nedo pogovarjal o njenem preteklem delu, o… »

Lisice in Črtomir Frelih vabijo na dozo dobre volje in smeha

Domžalec 04.02.2021
Mojstrski ciklus likovnih basni nam bo za letošnji mesec kulture in umetnosti predstavil slikar in grafik Črtomir Frelih. V Galeriji Domžale so razstavili izbor risb iz umetnikove knjige Črtomirja Freliha “Lisice”, mali zaklad pametovanj v Bohinju… »

Odgovor Društva Ljudska iniciativa Moravče družbi Termit d.d. na neresnične in zavajajoče navedbe

Domžalec 04.02.2021
Termit zaradi očitnega pomanjkanja argumentov in dokazov iz obupa navaja in predstavlja nove in nove okoliščine, ki naj bi kazale na njihovo nedolžnost »onesnaženja« v Moravški dolini in očitno celo širše. Končno se je Termit odločil, da… »

Zimska krajina Milana Pirmana

Domžalec 04.02.2021
Mag. Milan Pirman je domžalski slikarski samouk, ki se prvič predstavlja domači javnosti. Navdihuje ga predvsem narava – resnična, s svetlobnimi poudarki in rahlo idealizirana. Z avtorjevo popotnico, da bodo slike vsaj za kratek čas presegle… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem