Arhiv novic 06.02.2021

Edinost, sreča, sprava ≠ daljava

Domžalec 06.02.2021
Z e–recitalom slovenskih pesnic in pesnikov se predstavlja skupina KUL KULTURA Osnovne šole Rodica, ki priložnostno deluje pod mentorstvom Drage Jeretina Anžin in Sabine Burkeljca. Recital bo postavljen času primerno – na e-oder, njegova rdeča… »

e-PREŠERNO – Spletni koncert učencev Glasbene šole Domžale

Domžalec 06.02.2021
Glasbena šola Domžale v letošnjem šolskem letu skrbi za glasbeno kulturno vzgojo 579 mladih nadobudnih glasbenikov. V teh čudnih časih, ko so naši učenci na eni, učitelji pa na drugi strani virtualnega prostora, je še posebej pomemben razmislek… »

Zunanja razstava ob 70-letnici Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra

Domžalec 06.02.2021
Od četrtka, 4. februarja 2021, si sprehajalci lahko med svojim sprehodom skozi najlepšo kamniško ulico lahko ogledajo zunanjo razstavo ob 70-letnici Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik, ki so jo postavili zaposleni šole. Razstavo sta… »

Čas je za pustne norčije – Natečaj za najboljšo gospodinjsko masko

Domžalec 06.02.2021
Kljub temu, da je epidemija letos pustu in vsem pustnim zanesenjakom prekrižala načrte, pa se člani Pustne sekcije Striček iz Vira pri Domžalah niso predali, ampak so poskrbeli, da bo letošnje pustno dogajanje malce drugačno – virtualno. Kljub… »

Srednješolci ob kulturnem prazniku

Domžalec 06.02.2021
Dijaki in dijakinje Srednje šole Domžale se vam ob letošnjem kulturnem prazniku predstavljajo s kratkim programom, ki ga sestavljajo optimistične pesmi in misli, prežete z upanjem, ter nekaj glasbenih točk. Prepričani so, da v teh časih, ko sta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem