Arhiv novic 07.02.2021

Lutkovna predstava: Ljubo doma (Maša Ogrizek, Tanja Komadina)

Domžalec 07.02.2021
Namizna lutkovna predstava Ljubo doma je avtorski projekt Mihe Arha, ki je nastal po istoimenski knjižni predlogi pisateljice Maše Ogrizek in ilustratorke Tanje Komadina. Animatorju kot osnovno izrazno sredstvo služijo lesene kocke, ena prvih otroških… »

Na Limbarsko goro po nagelj in Valentina!

Domžalec 07.02.2021
Limbarsko goro poznamo kot bližnjo pohodniško destinacijo, ki je privlačna v vsakem letnem času. Vse poti (iz Moravč, Krašnje, Blagovice, Izlak, Trojan) so lahke in dobro označene. Do vrha gore, ki je na 773 m nadmorske višine, je približno 1 uro… »

Na Osnovni šoli Rodica poteka gradnja nove jedilnice in kuhinje

Domžalec 07.02.2021
Na Osnovni šola Rodica v Domžalah se je po povečanju kapacitet učilniških prostorov pojavila potreba po povečanju zmogljivosti jedilnice in prostorov kuhinje. Kapacitete kuhinje in novi standardi pri skladiščenju, pripravi in razdeljevanju hrane… »

Mateja Peršolja, superfinalistka za svetovni izbor Global Teacher Prize: “Verjamem v učence”

Domžalec 07.02.2021
Mateja Peršolja je Primorka, ki je svoje mesto našla v okolju, ki jo spodbuja, motivira in podpira na poti k uresničevanju zastavljenih ciljev. Kakor tudi ona na OŠ Preserje pri Radomljah spodbuja učence k negovanju hobijev in zasledovanju želja in… »

Spet bomo nazdravljali kulturi!

Domžalec 07.02.2021
Priznam, da sem se morala za hip ustaviti in razmisliti v čem je razlika med Prešernovim dnevom in Ta veselim dnevom kulture. Slovenci smo tako navdušeni nad kulturo, da smo ji dodelili kar dva praznika – enega spomladnega in drugega zimskega. Oba pa… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem