Arhiv novic 08.02.2021

Kamniški vaterpolisti v zmagovalnem ritmu!

Domžalec 08.02.2021
Calcit Waterpolo je kot gostitelj znova dokazal, da je letos najresnejši kandidat za osvojitev prvega naslova državnega prvaka. Suvereno so premagali igralce VK Slovan Ljubljana z rezultatom 16 : 10 (2 : 2, 5 : 1, 4 : 2, 5 : 5). Izkušena kamniška… »

Oda o Prešernu

Domžalec 08.02.2021
Danes praznujemo Prešernov dan, ki je naš osrednji kulturni praznik. Je tudi edini slovenski državni praznik, ki ga pišemo z veliko začetnico, katero si vsekakor tudi zasluži, saj je praznik naše kulture in vsega kulturnega. Običajno na ta dan… »

Neda R. Bric: Dr. Prešeren

Domžalec 08.02.2021
Uprizoritev Dr. Prešeren v avtorstvu in režiji Nede R. Bric je mnogoplastno dokumentarno dramsko besedilo, ki se dogaja na težko določljivi meji med resničnim in fikcijskim. Dramsko pripoved sestavlja pet delov, vodijo pa jo ženske iz Prešernovega… »

Domžale, kjer kultura nastaja, diha in živi

Domžalec 08.02.2021
V Kulturnem domu Franca Bernika Domžale v sodelovanju z Občino Domžale vsako leto pripravijo slovesnost ob kulturnem prazniku, ki pa je zaradi pandemije letos ne moremo izvesti v običajni obliki. Zato so se potrudili in pripravili bogat program… »

Zverinice iz gozda Hokipoki

Domžalec 08.02.2021
Mišek Lenivšek nima nič, in hkrati vse. Ni mu do običajnega življenja, v katerem se veliko dela. Raje vandra po svetu s kitaro in pesmijo ter tisto, kar potrebuje, poišče pri prijateljih. Teh je v gozdu Hokipoki veliko, sem in tja pa jim ponagaja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem