Arhiv novic 10.02.2021

V Center za mlade Domžale po nova znanja

Domžalec 10.02.2021
Ne veš kako se lotiti oblikovanja dokumentov v Wordu? Moraš sfrizirati diplomo pa ne veš kako? Kaj pa Excelove tabele? Imamo dobro novico! V februarju v Centru za mlade Domžale pripravljamo delavnici uporabe Worda in Excela. Delavnica Worda bo… »

Brezplačna delavnica izkustvenega učenja: MBSR tehnike za obvladovanje stresa v času korone

Domžalec 10.02.2021
Kaj je MBSR (“Mindfulness-Based Stress Reduction”) in kako lahko pomaga pri obvladovanju stresa v času koronavirusa? Kako zmanjšati občutke strahu, panike in zaskrbljenosti v teh časih? Kako izboljšati kakovost svojega življenja? Vabljeni na… »

Policija prosi za pomoč: Padec kolesarja na Mengeškem polju

Domžalec 10.02.2021
Domžalski policisti obravnavajo padec kolesarja, ki se je zgodil 19. 12. 2020, okoli 11. ure, na Mengeškem polju v bližini drevoreda. Kolesar je bil dogodku telesno poškodovan. Po do sedaj zbranih obvestilih, naj bi se mimo padlega kolesarja… »

Izberite popolno darilo za valentinovo

Domžalec 10.02.2021
Letos bo praznovanje valentinovega prav gotovo drugačno, in vendar to ne pomeni, da vaše najdražje osebe ne morete razvajati z oddihom v wellnessu, dobro hrano ali adrenalinskim doživetjem. Namesto klasičnega darila za valentinovo letos izberite… »

“Lepša bi zagotovo struga Kamniške Bistrice bila, če gospodar bi se zavedal svojega dolga”

Domžalec 10.02.2021
Ponovno se je oglasil naš bralec Anton Dimc, ki je tokrat svoje rime namenil Kamniški Bistrici, ki skupaj z rekreacijsko osjo predstavlja pravo zeleno oazo. Kljub vsej lepoti, pa ima Bistrica eno pomanjkljivost – neočiščeno strugo, na katero je… »

V Kamniku se boste lahko spet olajšali v javnem stranišču

Domžalec 10.02.2021
Ob sproščanju preventivnih ukrepov, ki veljajo v času trajanja epidemije, so iz Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik sporočili, da se z jutrišnjim dnem, 11. februarjem 2021, odpira javno stranišče pri glavni avtobusni postaji, ki ga ima v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem