Arhiv novic 11.02.2021

Najboljše mazilo za vašega dojenčka in malčka

Domžalec 11.02.2021
Eno najpogostejših vprašanj mamic je, kateri izdelek bo najboljši za popolno nego njenega dojenčka. Rdeča ritka, rdeča lička. Suha koža, razpokana koža, vneta koža pod pleničko … Za vse obstaja rešitev v enem samem mazilu! To je v Sloveniji… »

Opozorilni shod slovenskih nogometnih trenerjev

Domžalec 11.02.2021
Že na samem začetku, je treba povedati eno stvar. Slovenski nogomet tako v klubskem kot reprezentančnem pogledu, že dolgo caplja oziroma zaostaja za ostalimi nogometno razvitimi državami. Pred dnevi je bila objavljena lestvica, ki prikazuje finančno… »

Debeli četrtek in pust spregovori

Domžalec 11.02.2021
Pustni čas je čas dobrot vseh vrst. Naši starejši člani radi povedo, da je ob pustu mastno od ust teklo in je bilo tudi zato posebno otroško doživetje zime. Krofi ali bobi, lahki flancati, miške in ostale v svinjski masti pečene dobrote so del… »

Okrepitev zdravstvene oskrbe v občini Moravče

Domžalec 11.02.2021
Na pogovoru petih županov in direktorjev občinskih uprav upravne enote Domžale so bili dogovorjeni nadaljnji koraki za začetek gradnje obsežnega prizidka skupnega osrednjega Zdravstvenega doma Domžale. V okviru tega je bilo med županom Občine… »

Pripravljen predlog rebalansa proračuna Občine Moravče

Domžalec 11.02.2021
Za sejo Občinskega sveta Občine Moravče, ki je sklicana v sredo, 17. februarja 2021, v skladu z epidemiološkimi navodili in priporočili, je župan Občine Moravče skupaj z občinsko upravo pripravil rebalans proračuna 2020-2021. Iz Občine Moravče… »

Priznanja Planinske zveze Slovenije za posebne dosežke tudi v domžalsko občino

Domžalec 11.02.2021
Planinska zveza Slovenije (PZS) vsako leto z najvišjimi priznanji izrazi spoštovanje najbolj izstopajočim posameznikom, društvom in organizacijam na področju prostovoljnega dela v planinstvu. PZS podeljuje tudi priznanja za posebne dosežke, ki ga je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem