Arhiv novic 12.02.2021

Zgodilo se bo nekaj srčnega …

Domžalec 12.02.2021
“Počasi se prebuja pomlad in z njo tista najbolj nežna ljubezen. V počastitev prazniku zaljubljencev bo Občina Domžale v sodelovanju z domžalskimi glasbeniki in portalom domžalec.si pripravila virtualni koncert, ki nas bo z najlepšimi… »

Nanine karikature: Sócrates

Domžalec 12.02.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo prepoznavnega ameriškega glasbenika Dava Grohla, danes pa je na… »

Poziv pričam in udeležencu prometne nesreče v Županjih Njivah

Domžalec 12.02.2021
V četrtek, 11. februarja 2021, okoli 12. ure, se je v Županjih Njivah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena peška in neznani voznik vozila neznane znamke, svetlo rdeče barve. Z vozilom je trčil v peško, ki je hodila iz smeri… »

»1000 gibov« preko malih zaslonov

Domžalec 12.02.2021
Oglašamo se vam iz Društva Šola zdravja, ker bi vas radi obvestili, da akcija z lokalnimi televizijami, katero smo sprožili decembra 2020, še vedno traja. Namreč, epidemiološka situacija v Sloveniji še vedno omejuje zbiranje na prostem, kar… »

Kaj se zares skriva v vaši čokoladi? #Ajdapiše

Domžalec 12.02.2021
Svetovni paradoks je to, da na jugu otroci delajo cele dneve in pridelujejo kakav, zato da se mi bojujejo z demoni v glavi – bi še eno čokoladko več, ko je tako sladka in dobra? Saj smo si jo zaslužili, ko tako pridno delamo … In potem spet delamo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem