Arhiv novic 13.02.2021

Valentinov koncert najlepših ljubezenskih pesmi

Domžalec 13.02.2021
V počastitev praznika zaljubljencev si lahko danes ob 20. uri našem portalu in družabnih omrežjih ogledate virtualni koncert domžalskih glasbenikov, ki nas bo z najlepšimi ljubezenskimi pesmimi opomnil, kako malo je potrebno, da smo vedno lahko… »

Fotografska razstava v knjigi

Domžalec 13.02.2021
Mineva leto, odkar je Foto, kino in video klub Mavrica v radomeljskem kulturnem domu odprl zadnjo fotografsko razstavo. Za društvo, ki goji tradicijo živega stika s krajani, je to velika sprememba in motnja. Zato so del dejavnosti prestavili na splet… »

Pečat Izbran produkt leta letos za notranjo barvo JUPOL Antimicrob

Domžalec 13.02.2021
Na letošnji podelitvi priznanj Izbran produkt leta 2021, ki je tokrat potekala v virtualni obliki, so ta laskavi naziv pripeli kar 48 novim in inovativnim izdelkom s področja široke potrošnje. Med nagrajenimi izdelki je tudi JUB-ova nova zidna barva… »

V Preserjah na balkonu mansardnega stanovanja gorelo suho cvetje

Domžalec 13.02.2021
Včeraj, okrog 22.45 ure je na balkonu mansardnega stanovanja na ulici Roje v Preserjah pri Radomljah zagorelo suho cvetje. Že pred prihodom gasilcev je požar z ročnim gasilnim aparatom pričel gasiti stanovalec iz sosednjega stanovanja, dokončno pa… »

Oreo tortica z limonino kremo in jagodami

Nova 24TV 13.02.2021
Foto: Selma Bizjak To preprosto tortico pripravimo brez peke, saj uporabimo Oreo piškote. Nadevamo jo z okusno limonino kremo in okrasimo s svežimi jagodami. Za limonino kremo potrebujemo: 350 ml mleka, 90 g sladkorja, 20 jedilnega škroba, 3 rumenjake… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem