Arhiv novic 15.02.2021

Kje in kako lahko preverim, kakšno višino pokojnine lahko pričakujem?

Domžalec 15.02.2021
Vas zanima, kdaj bi lahko uveljavili pravico do starostne oziroma predčasne pokojnine? Želite na hiter in enostaven način preveriti, kakšna bi bila predvidena višina vaše pokojnine po veljavnih predpisih s področja pokojninskega in invalidskega… »

Izlet po moravških hribih

Domžalec 15.02.2021
Mrzli polarni zrak, ki je te dni preplavil območje Evrope, je očistil ozračje, zaradi tega je s hribovja enkraten pogled na slovenske gore, ki se zrcalijo na modrem nebu. Tako prav izstopajo Kamniško – Savinjske Alpe, Karavanke ter Julijci. In tudi… »

Kronika PP Domžale: Zadušil čebele v 16 panjih

Domžalec 15.02.2021
Domžalski policisti so pretekli teden dvema kršiteljema cestnoprometnih predpisov zasegli vozili, dvema kršiteljema pa prepovedane droge. Obravnavali so tudi poskus vloma v stanovanjsko hišo, tatvino jaken v trgovini, prometno nesrečo s telesnimi… »

Korona trening Kluba borilnih veščin Domžale

Domžalec 15.02.2021
Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, so že dlje časa zaprta tudi vrata telovadnic, športniki pa so zaradi tega ostali brez skupinskih vadb pod strokovnim vodstvom. Nekateri klubi so vadbe preselili na splet, preko katerega… »

Zaradi groženj na Ljubljanski cesti v Domžalah posredovalo večje število policistov

Domžalec 15.02.2021
Minulo soboto, 13. februarja 2021, okrog 21. ure zvečer je na parkirišču večstanovanjskega objekta na Ljubljanski cesti v Domžalah, kjer se nahaja Tuševa trgovina Rača, posredovalo večje število policistov z več policijskimi vozili. Po prihodu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem