Arhiv novic 19.02.2021

Tečna sem, pa ne vem čemu? #Ajdapiše

Domžalec 19.02.2021
Hudič je, ko je človek tečen in ne ve, čemu. Lahko sije sonce, pada sneg ali pa prekle z neba – vseeno je. Ko si slabe volje, si slabe volje. In včasih si preprosto slabe volje. Kako se soočamo s tem in ali o tem govorimo? Vsi že vemo, da je ena… »

Volk Samotar – Snemanje filma na Veliki planini leta 1972

Domžalec 19.02.2021
»Moje delo je le drobec, ki sem ga prispeval k celotni stvaritvi filma. Bil sem nevidni človek za kamero.« (Jovičić, 2004, str. 9) Lansko leto smo na portalu domžalec.si objavili obširno zgodbo Nenada Jovičića, enega največjih snemalcev nekdanje… »

Kako bi ponudili psihološko prvo pomoč?

Domžalec 19.02.2021
Prva pomoč nas asociira na nesrečo in pa na pristop, ki ga je potrebno ubrati, da lahko najsi bodi življenje rešimo ali preprečimo poslabšanje razmer. Kaj pa če govorimo o nudenju psihološke prve pomoči? Bi bili pripravljeni nudit psihološko… »

V Športnem parku Domžale gorela elektro omarica

Domžalec 19.02.2021
Danes, nekaj minut po 19. uri je ob nogometnem igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale zagorela manjša elektro omarica. Požar so pogasili poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto. Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene… »

Prenovljeno prodajno mesto T-2 v Domžalah

Domžalec 19.02.2021
Družba T-2 je v trgovskem centru Mercator Domžale odprla vrata svojega prenovljenega prodajnega mesta, ki obiskovalcem omogoča enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebne ali poslovne uporabnike. V T-2 poslovalnici lahko tako… »

Šola zdravja skrbi za bolj kakovostno življenje

Domžalec 19.02.2021
V ponedeljek 22. februarja 2021 Društvo Šola zdravja ob podpori Ministrstva za zdravje organizira zoom delavnico/predavanje „Vsak trenutek je lahko nov začetek“. Predaval bo ruski zdravnik, nevrolog Nikolay Grishin, idejni vodja in ustanovitelj… »

Obvestilo o odprtju odvetniške pisarne Katarine Podlogar

Domžalec 19.02.2021
Obveščam Vas, da sem na Puchovi ulici 2A v Zgornjih Jaršah pri Domžalah odprla novo odvetniško pisarno. Pisarna nudi svetovanje in pripravo ter pregled dokumentacije gospodarskim družbam in posameznikom v vseh civilnopravnih, delovnopravnih in… »

Za nami sta že dva uspešna brezplačna podjetniška zajtrka “Za vas, podjetniki”

Domžalec 19.02.2021
V sredo, 17. februarja 2021, se je na spletni platformi ZOOM odvil že drugi podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki« iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov. Odvijajo se v sklopu operacij LAS za mesto in vas, tokratni z naslovom »Postavite… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem