Arhiv novic 22.02.2021

Žive(le) počitnice! Nekaj počitniškega za ponedeljek

Domžalec 22.02.2021
Začele so se prve letošnje počitnice in pred vami nekaj idej za preživljanje aktivnih počitnic. Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnih dogodkih in delavnicah, ki vas bodo kulturno obogatili in kjer se boste naučili veliko novega. Za vas so… »

Knjižnica Domžale odprta po običajnem urniku, dostop pa je trenutno mogoč le do informatorjev

Domžalec 22.02.2021
Zaradi ugodnih epidemioloških razmer nadaljujemo s počasnim in previdnim sproščanjem načina delovanja knjižnice, da vam čimprej spet omogočimo polnovredno uporabo in boljši dostop ter izbiranje gradiva. Previdno in počasi sproščamo zato, ker… »

Kronika PP Domžale: Iz hiše odnesel kovinsko blagajno z večjo količino gotovine

Domžalec 22.02.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov in tatvin, med drugim je bilo na avtocestnem počivališču odtujeno osebno vozilo znamke Mercedes Benz S560E, letnik 2019, reg. št. AG77ZAN (Bolgarija). Policisti so bili obveščeni tudi o… »

Zagorelo v dimniku stanovanjske hiše na Bolkovi ulici na Homcu

Domžalec 22.02.2021
Danes, nekaj minut po 21. uri je zagorelo v dimniku stanovanjske hiše na Bolkovi ulici na Homcu. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Homec, ki so požar hitro lokalizirali in pogasili ter očistili dimniško… »

Inovativne rešitve za ureditev Parka Univerzale

Domžalec 22.02.2021
Park Univerzale v središču Domžal bo v prihodnje deležen prenove. Študentje Fakultete za dizajn so pri predmetu Studio III, pod mentorstvom viš. pred. Benjamina Hafnerja zasnovali konceptualne študije prenove Parka Univerzale. Predstavitev njihovih… »

Med rezanjem lesa s krožno žago, mu je odbilo palec

Domžalec 22.02.2021
V Zgornjih Kosezah pri Moravčah je danes, nekaj minut po 8. uri, prišlo do delovne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval občan, ki je doma pred gospodarskim poslopjem s krožno žago rezal les, pri tem pa mu je žaga odbila palec. Na kraju so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem