Arhiv novic 27.02.2021

Razstava skupine Ustvarjanje DIH v Moravčah

Domžalec 27.02.2021
V mesecu marcu bodo članice skupine Ustvarjanje DIH v Krajevni knjižnici Daneta Zajca Moravče na ogled postavile slike in ročne unikatne izdelke. Razstava, ki bo v izložbenih oknih krajevne knjižnice na ogled od 2. do 30. marca 2021, bo vsebovala… »

Čestitke Anžetu Lanišku za osvojeno bronasto medaljo!

Domžalec 27.02.2021
24-letni Domžalčan Anže Lanišek je danes na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Oberstodrfu osvojil bronasto medaljo in s tem prišel do uspeha svoje kariere. S tem je tudi poskrbel, da ima Slovenija na tokratnem svetovnem prvenstvu že… »

Kresnička Binca – trden člen v Verigi dobrih ljudi

Domžalec 27.02.2021
Zadnje leto je precej drugačno od prejšnjih let. Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemija, pa so še posebej ranljivi otroci. Zato je potrebno še posebej skrbno poskrbeti za njihovo počutje in razvoj. Tudi v lanskem letu je Binca… »

V naselju Ples pri Moravčah voznici iz avta izteklo motorno olje

Domžalec 27.02.2021
Danes, nekaj minut pred 17. uro je v naselju Ples pri Moravčah mlajši voznici med vožnjo iz osebnega vozila izteklo motorno olje. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale. Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene… »

Mineva 77 let od tragičnega dogodka na Oklem nad Ihanom

Domžalec 27.02.2021
Združenje borcev za vrednote NOB Občine Domžale in Krajevna organizacija Združenja borcev za vrednote NOB Ihan sta v soboto, 27. februarja 2021, po priporočilih NIJZ pred spomenikom padlim borcem Kamniško-zasavskega odreda na Oklem nad Ihanom… »

Helios Sunsi s porazom odprli Ligo Nova KBM za prvaka

Domžalec 27.02.2021
Helios Sunsi so v Domžalah še tretjič letos odigrali izredno izenačeno srečanje s Terme Olimia Podčetrtkom, sama končnica pa je pripadla gostom, ki so slavili s 65:72. Med barvarji je bil napadalno razpoložen le kapetan Blaž Mahkovic, ki je tekmo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem