Arhiv novic 01.03.2021

V upanju na kar se da lepo in prijetno pomlad

Domžalec 01.03.2021
Marec je prvi pomladni mesec, ki s seboj prinaša upanje na lepše, prijetnejše, predvsem pa toplejše prihajajoče dni. V življenju so stvari, na katere lahko vplivamo in pa tiste, ki v dobršni meri niso odvisne od naših želja, odločitev in pa… »

Poziv za prijavo na cepljenje proti covid-19

Domžalec 01.03.2021
V prejšnjem tednu so v Zdravstvenem domu Domžale cepili že vse paciente nad 80 let, ki so bili zabeleženi na njihovih cepilnih seznamih. Ocenjujejo, da se še veliko prebivalcev, starejših od 80 let, ni prijavilo na cepljenje. V tem tednu bodo… »

Izlet na Limbarsko goro in Golčaj

Domžalec 01.03.2021
Ker se epidemija ne umirja, kot bi bilo potrebno, smo namesto po dolenjskem delu Jakobove poti, podali po poteh moravških hribov, ki so v tem letnem času ob izredno lepem vremenu in začetku vegetacije, izredno lepi za hojo. Na izhod smo se odrasli… »

“Naše enote so ponos občine Domžale” – Svetovni dan civilne zaščite 2021

Domžalec 01.03.2021
Na današnji dan obeležujemo svetovni dan civilne zaščite, katerega namen je krepitev zavesti javnosti o ogroženosti pred naravnimi in drugimi nesrečami ter o vlogi civilne zaščite pri varstvu pred njimi, kot tudi poudariti pomen mednarodnega… »

Kronika PP Domžale: Vozilo pustil prižgano in ga zapustil, odpeljal ga je neznanec

Domžalec 01.03.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, med drugi so nepridipravi odtujili električno kolo ter tovorno vozilo znamke Renault Master 2.5, ki ga je uporabnik pustil odklenjenega ter z motorjem v teku. Policisti so obravnavali tudi… »

Dobrodelni marec 2021

Domžalec 01.03.2021
Obdobje, ki ga je zaznamovala pandemija, je še posebej težko, saj smo se in se še vedno soočamo s situacijo, ki nam je nova in za mnoge precej neprijetna na različnih področjih. Spopadanje z epidemijo je poleg drugih projektov prizadelo tudi naš… »

Poskus umora novinarja Večera

Primorska24 01.03.2021
Včeraj zvečer je minilo dvajset let od napada na bivšega novinarja Večera, takrat 41-letnega Mira Petka. Svoje novinarsko poslanstvo in preiskovalno delo je skoraj plačal z življenjem. To je njegova zgodba. Bilo je 28. februarja 2001, v mrzli noči… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem