Arhiv novic 03.03.2021

V Domžalah vse več napadov psov na druge pse

Domžalec 03.03.2021
V domžalski občini smo zaznali vse več napadov psov predvsem na druge pse. Samo v tem tednu so v Veterinarski ambulanti Noe v Domžalah obravnavali pet ugrizov spuščenih psov. Pogovarjali smo se z veterinarko Urško Škufca, ki nam je predstavila… »

Iščete redno zaposlitev? Podjetje Veit Team d.o.o. išče tri nove sodelavce!

Domžalec 03.03.2021
Če iščete redno zaposlitev in si želite novih delovnih izzivov, potem imate sedaj odlično priložnost, da postanete del prijetnega kolektiva podjetja Veit Team d.o.o., kjer zaradi povečanega obsega dela k sodelovanju vabijo nove sodelavce. Podjetje… »

Brihtologi & Brihtarije: Policist

Domžalec 03.03.2021
Vas zanima, kako vznemirljiv in zanimiv je poklic policista? Za vas smo zbrali nekaj informacij in posnetkov o tem poklicu. Da bi lahko postali policist se zahteva končna strokovna srednješolska izobrazba, ki omogoča 18 mesečno usposabljanje na… »

Pokleknili sekundo pred koncem

Domžalec 03.03.2021
Za razliko od prejšnjih tekem, so Helios Sunsi tokrat zbrano odigrali vseh 40 minut, z dvema prostima metoma Daniela Vujasinovića prišli do izenačenja 15 sekund pred koncem, nato pa koš za poraz, s strani Novaka Musića, prejeli dobro sekundo pred… »

Odpadki v kanalizaciji povzročajo težave v delovanju sistema

Domžalec 03.03.2021
Upravljavci kanalizacijskih sistemov opažamo, da se v kanalizaciji pogosto znajdejo stvari, ki tja ne spadajo ter povzročajo težave pri odvajanju in čiščenju odpadne vode. Odlaganje hrane in drugih odpadkov v kanalizacijske odtoke ima namreč… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem