Arhiv novic 04.03.2021

Jubilejnih 100 let Ivanke Cerar, Bunčkove mame iz Rače

Domžalec 04.03.2021
“Za mano hodi kar luštna procesija,” mi je ob enem od obiskov V Domu upokojencev v Domžalah, smeje povedala gospa Ivanka Cerar, Bunčkova mama iz Rače, ko sem jo v imenu Krajevne organizacije za vrednote NOB Dob Krtina obiskala v dneh pred novim… »

Na domžalski tržni prostor se s polno vrečo morskih dobrot vrača Ribič Edi

Domžalec 04.03.2021
Po dvomesečnem zimskem premoru na domžalski tržni prostor s polno mrežo morskih ponovno prihaja Ribič Edi iz Izole, ki bo s svojo ekipo sodelavcev poskrbel, da bo ob petkih in sobotah spet dišalo po morju in morskih specialitetah. Zaradi ukrepov v… »

Josip Jurčič: Jurij Kozjak, slovenski janičar

Domžalec 04.03.2021
Vlada Republike Slovenije je leto 2021 razglasila za leto Josipa Jurčiča. V letu 2021 se spominjamo 140. obletnice smrti Josipa Jurčiča (4. 3. 1844–3. 5. 1881), slovenskega pisatelja, pesnika in časnikarja, avtorja prvega slovenskega romana Deseti… »

Zakaj je prepovedano po “bližnjici” iz Zg. Jarš do Mengša ali obratno?

Domžalec 04.03.2021
Gregorčičeva ulica v Zgornjih Jaršah je vrsto let številnim voznikom predstavljala bližnjico med Zg. Jaršami in Mengšem. Ker se je z leti po tej ulici povečeval promet in z njim tudi hitrosti, je z vidika prometne varnosti pričelo skrbeti… »

Umikala se je srni in trčila v zaščitno ograjo avtoceste

Domžalec 04.03.2021
Včeraj, okrog 23.30 ure se je na štajerski avtocesti med Lukovico in Domžalami voznica osebnega vozila med vožnjo umikala srni, ki je prečkala avtocesto, pri tem pa je trčila v sredinsko zaščitno ograjo. V nesreči voznica ni utrpela poškodbe, je… »

SHOW FOOD dostava nudi novo Sezonsko ponudbo in Mesečno akcijo

Domžalec 04.03.2021
SHOW FOOD dostava vas zopet vabi s svežo ponudbo. Na meniju imajo novo Sezonsko ponudbo in le delno spremenjeno Mesečno akcijo, saj so vas njoki s tartufi in slanino zelo navdušili. Ker je zunaj tako pomladno, so tudi na meniju pomladne jedi. Kdo se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem