Arhiv novic 05.03.2021

Učinkovitost v prodaji – različna orodja

Domžalec 05.03.2021
V sredo, 3. marca je potekal že tretji podjetniški zajtrk »Za vas, podjetniki«, ki je bil namenjen prodaji. Podjetniški zajtrk, se je odvil na spletni platformi ZOOM in sicer tretji iz niza šestih brezplačnih podjetniških zajtrkov. Odvijajo se v… »

“Kul” kultura

Domžalec 05.03.2021
V projektu družinskega branja “Kul” kultura lahko sodelujejo vsi člani družine /ožji ali širši člani/. Zaželeno je, da je vsaj en otrok, ki sodeluje v projektu, star med 9 in 15 let. Za uspešen zaključek projekta je potrebno: 1. prebrati… »

Na Homcu ponoči goreli leseni plohi

Domžalec 05.03.2021
Okrog 1. ure zjutraj so na Bolkovi ulici na Homcu, v bližini avtobusne postaje, zagoreli leseni plohi. Požar so pogasili gasilci CZR Domžale. Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 1.09 uri… »

Nanine karikature: Alan Alda

Domžalec 05.03.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo politične aktivistke in borke za človekove pravice Angele Davis… »

Gneča v konicah se je povečala, z njo pa tudi trki

Domžalec 05.03.2021
Postopno sproščanje ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije je prinesla tudi jutranjo in popoldansko gnečo na ljubljanskih obvoznici in vpadnicah v prestolnico. Po sproščanju ukrepov zaradi zajezitve okužb z nalezljivo boleznijo se je… »

Odlične predstave Pie Lovrič v New Delhiju

Domžalec 05.03.2021
Domžalska teniška igralka Pia Lovrič navdušuje tudi na profesionalnem ITF W15 turnirju v New Delhiju v Indiji, saj se ji je danes po maratonskem dvoboju uspelo uvrstiti v polfinale turnirja posamezno. Že pred tem se ji je v konkurenci dvojic uspelo… »

Policisti: Sindikat zahteva, da napadamo vlado Janeza Janše, sicer bo z nami brutalno obračunala nova oblast

Primorska24 05.03.2021
KOPER – V uredništvo smo prejeli pismo kriminalistov in policistov, ki zatrjujejo, da jih Policijski sindikat Slovenije (PSS) izsiljuje. V pismu pošiljatelja A.R. navajajo, da jih “stavkajoči” sindikat prepričuje, da “morajo napadati vlado… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem