Arhiv novic 06.03.2021

Simona Pivar v paraalpskem smučanju – veleslalomu osvojila prvo mesto

Domžalec 06.03.2021
Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite je skladno z letnim koledarjem tekmovanj za leto 2021, organiziral državno prvenstvo v paraalpskem smučanju – veleslalomu, ki je potekalo v petek, 5. marca 2021, na smučišču… »

Mavrica praznuje 10 let delovanja

Domžalec 06.03.2021
Neverjetnih 10 let Športno atletskega društva Mavrica prinaša v Domžale in Kamnik vsako leto otrokom, družinam in odraslim veliko veselja in zdravja. Le to pa ključnega pomena za obstoj in razvoj zdrave in dolgožive družbe. Uspeh, ki si ga… »

Policija išče lastnike najdenih koles in skirojev

Domžalec 06.03.2021
Policijska postaja Ljubljana Center je v začetku tega tedna prevzela 22 koles in 4 skiroje, ki so bili najdeni na območju centra mesta Ljubljana. Lastništva koles do sedaj ni bilo mogoče ugotoviti zato iščejo lastnike, ki bi svoje kolo morebiti… »

Pia Lovrič v New Delhiju do naslova v dvojicah, v nedeljo lovi dvojno krono

Domžalec 06.03.2021
Domžalska teniška igralka Pia Lovrič je na turnirju serije ITF W15 v New Delhiju prišla do tretje lovorike na tovrstnih turnirjih. Skupaj z Madžarko Adrienn Nagy je bila najboljša v dvojicah, jutri pa bo izjemen teden poizkušala kronati še z… »

Pri avtobusni postaji v Domžalah trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 06.03.2021
Danes, okrog 10.30 ure je pri avtobusni postaji na Ljubljanski cesti 70 v Domžalah prišlo do naleta dveh osebnih vozil. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Martin Juteršek, namestnik vodje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem