Arhiv novic 12.03.2021

Visoka domžalska zmaga proti Cedeviti Olimpiji

Domžalec 12.03.2021
V 3. krogu Lige Nova KBM za prvaka je v Domžalah gostovala Cedevita Olimpija, ki v tem drugem delu državnega prvenstva zaenkrat nastopa s svojimi mladimi močmi. Tokrat so naleteli na predobro razpoložene Helios Sunse, ki so zadeli neverjetnih 19 trojk… »

Eno leto epidemije #Ajdapiše

Domžalec 12.03.2021
12. marec 2020 – razglasitev epidemije. Že eno leto ali šele eno leto? Eno leto ali prvo leto? Pogled v moj arhiv (torej Instagram stories arhiv) mi pove, da sem dvanajstega marca pred enim letom pila prvo kavo v svoji prenovljeni kuhinji. Imela sem… »

Obisk kamniške turistične destinacije v letu 2020 zadovoljiv, Kamnik ostaja aktivna destinacija

Domžalec 12.03.2021
V čakanju, da se ves svet znova zavrti v svojem hitrejšem, veselejšem ritmu, celotna ekipa Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik (ZTŠKK), ni počivala. Nasprotno. V prizadevanju, da bi kljub vsem omejitvam, ki jih je nebodigatreba virus prinesel… »

Gregorjevo – praznovanje ljubezni po slovensko

Domžalec 12.03.2021
»Na Gregorjevo — otec, še veš? — se ptički ženili so, za šolskim vrtom v mejici gostili se, pili so; midva preko ceste sva slušala … ‘Čuješ živ-živ?’« (O. Zupančič, Duma) Šega spuščanja gregorčkov ima korenine v predkrščanski… »

Nanine karikature: David Lynch

Domžalec 12.03.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo ameriškega igralca Alana Alda, danes pa je na vrsti karikatura… »

Dobitniki priznanj Civilne zaščite iz občine Domžale in zahvale župana

Domžalec 12.03.2021
1. marca smo praznovali Svetovni dan civilne zaščite. Ob tej priložnosti smo tako kot vsako leto dobili dobitnike priznanj Civilne zaščite, ki jih vsako leto podeli Poveljnik civilne zaščite Republike Slovenije na pobudo župana Občine Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem