Arhiv novic 17.03.2021

Tragedija v Mengšu: Pes do smrti pogrizel deklico

Domžalec 17.03.2021
Pretresljiva vest prihaja iz Mengša, saj je nekaj pred 17. uro pes napadel osemletno deklico in jo do smrti ogrizel. Pes je bil po podatkih policije privezan z verigo, deklica pa se mu je približala. Na Policijski upravi Ljubljana so v zvezi z dogodkom… »

Začelo se je sojenje trojnemu morilcu iz Škocjana pri Domžalah

Domžalec 17.03.2021
Na okrožnem sodišču v Ljubljani se je začelo sojenje 24-letnemu Petru Gaspetiju, ki je junija lani v Škocjanu pri Domžalah na kmetiji starih staršev umoril 81-letno babico, 74-letnega dedka in 51-letnega strica. Gaspeti se do očitkov tožilstva ni… »

Ne spreglejte: Pomlad v čarobnem mestu z Ditko

Domžalec 17.03.2021
Na prvi pomladni dan vas bomo v nov letni čas popeljali s spletnim koncertom Ditke iz Čarobnega mesta Domžale Kantavtorica in skladateljica Ditka, ki si je svojo prepoznavnost v slovenskem glasbenem prostoru ustvarila predvsem z uglasbitvami poezije… »

Iščete redno zaposlitev? Avtotehna Vis in Kosec zaposli novega sodelavca!

Domžalec 17.03.2021
Podjetje Avtotehna Vis in Kosec je prodajalec novih vozil za znamko Opel in servis za znamki Opel In Chevrolet. Ker v podjetju verjamejo, da so ključ vsakega uspešnega podjetja zaposleni, se s skupnimi močmi trudijo, da bi se vsak v njihovem kolektivu… »

Volitve za rektorja Univerze v Ljubljani – podpora očetu Igorju Lukšiču #Benjaminovglas

Domžalec 17.03.2021
Volitve rektorja Univerze v Ljubljani za obdobje 2021-2025 bodo potekale 13. aprila 2021 na vsaki od fakultet in akademij UL v živo. Lahko kaj pomagam? Rad bi. Zato bo tale kolumna malo drugačna od drugih. Moj oče Igor Lukšič se poteguje za rektorja… »

Zaradi prepiha odprto okensko krilo udarilo osebo v predel hrbta

Domžalec 17.03.2021
Domžalski policisti do bili danes, nekaj minut pred 13. uro obveščeni, da naj bi v enem izmed podjetij v Trzinu na uslužbenca padlo okno. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaradi prepiha odprto okensko krilo udarilo osebo v predel hrbta in da ni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem