Arhiv novic 18.03.2021

Zdravo, uravnoteženo, lokalno in sezonsko – SHOW FOOD dostava

Domžalec 18.03.2021
Vsak teden kaj novega in vsak teden okusno, lokalno, najraje sezonsko in skuhano z užitkom. V svojih receptih ne uporabljajo moke za gostilo, ojačevalcev okusov in umetnih arom. Trudijo se kuhati kar se da sveže, sezonsko in iz produktov lokalnih… »

Domžalski svetniki potrdili letošnje občinske nagrajence, Alojzu Stražarju naziv častni občan

Domžalec 18.03.2021
Domžalski občinski svetniki so se danes, 18. marca 2021, sestali na 14. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, ki je potekala v telovadnici Podružnične osnovne šole Ihan, sejo pa smo v živo spremljali tudi na našem portalu. Svetniki so na… »

Dušan Panič in Andreja Panič Omahna razstavljata v Pavlovčevi galeriji

Domžalec 18.03.2021
Oče Dušan Panič in hčerka Andreja Panič Omahna, ki prihaja iz Lukovice, sta svoja umetniška dela 15. marca na ogled postavila v Pavličevi galeriji v Ilirski Bistrici. Tam razstavljata kar 26 del, od katerih jih je veliko nastalo prav v zadnjem… »

Hud poraz proti Krki

Domžalec 18.03.2021
Domžalski košarkarji se iz Novega mesta vračajo s hudim porazom, Krka je bila boljša z velikanskih 79:49. Statistično v oči bode razlika v skoku in metu iz igre, ob tem pa tudi igra Helios Sunsov, ki je bila na trenutke zaspana, brez prave energije… »

Dušanov tedenski meni (2. del)

Domžalec 18.03.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in spet je čas za eno mini analizo dogodkov preteklega tedna. Preden se lotim malce bolj podrobnega opisa, nekaterih morda ne najbolj prijetnih in simpatičnih reči, začnimo v bolj lahkotnem ritmu. V Los Angelesu so… »

Razstava ilustracij Damijana Stepančiča: Osamosvojitev

Domžalec 18.03.2021
Knjižnica Domžale vas vabi na ogled razstave OSAMOSVOJITEV, ki sta jo v okviru mladinskega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom pripravili Knjižnica Domžale in Miš založba. Na ogled so izjemne ilustracije Damijana Stepančiča iz knjige… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem