Arhiv novic 19.03.2021

Nanine karikature: Hajao Mijazaki

Domžalec 19.03.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo ameriškega filmskega režiserja Davida Lyncha, danes pa je na vrsti… »

Domači prašič, divji prašič in nevzgojeni prašič #Ajdapiše

Domžalec 19.03.2021
Domači in divji prašič sta živali. Tretji pa je nevzgojeni človek, ki meče odpadke skozi okno avtomobila, cigaretne ogorke v Kamniško Bistrico in pločevinke piva pušča na Pravljičnem Šumberku. Če se dopoldne sprehodiš po Pravljičnem… »

IGROTEKA – izposoja igrač in družabnih iger

Domžalec 19.03.2021
Otroška igra in igrače so nekaj najlepšega na svetu. Igra je radost, ki jo občuti vsak otrok; je otrokova pravica in potreba. Kvalitetna igrača je tista, ki zaposli vse otrokove čute in vzbuja njegovo radovednost, pri tem pa tudi krepi njegov razum… »

Športne legende voščile Vitrancu

Domžalec 19.03.2021
Tudi letošnji Pokal Vitranc je pokazal, kaj pomeni slovenski javnosti, saj je sobotno in nedeljsko tekmo v povprečju spremljala polovica vseh ljudi, ki so v tistem trenutku gledali televizijo. Velika gledanost veseli tudi organizatorje te naše… »

Frizerji, kozmetiki in fotografi za odpravo omejitve ena stranka na 30 kvadratnih metrih

Domžalec 19.03.2021
Sekcije frizerjev, kozmetikov in fotografov pri OZS pozivajo k odpravi pogoja, ki določa, da je na 30 kvadratnih mestih lahko le ena stranka. Zaradi prostorskih omejitev je namreč veliko zaposlenih na čakanju na delo doma, poleg tega pa se zaradi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem