Arhiv novic 21.03.2021

Zmagovita vrnitev trenerja Javornika

Domžalec 21.03.2021
Minuli krog je postregel z izjemnim nastopom članske ekipe NK Roltek Dob, ki jo v nadaljevanju prvenstva ponovno vodi Jernej Javornik, “Modri” pa so v uvodni tekmi 13. kroga 2. SNL v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili ekipo NK Krka iz Novega… »

Slika poezije – fotografski natečaj

Domžalec 21.03.2021
»Če bi vedel, od kod prihajajo dobre pesmi, bi šel pogosteje tja.« Leonard Cohen Organizacija UNESCO je leta 1999 razglasila 21. marec za svetovni dan poezije. Dan poezije se proslavlja širom sveta. Slovenci smo s poezijo stkali posebno vez. V… »

Prostofer – brezplačni prevoz starejših bo v Moravčah začel ponovno delovati

Domžalec 21.03.2021
Občina Moravče je pristopila k vseslovenskemu humanitarnemu projektu za mobilnost starejših PROSTOFER in v letu 2021 za izvedbo zagotovila finančna sredstva ter vozilo, s katerim se izvajajo brezplačni prevozi starejših občanov. BREZPLAČNI PREVOZI… »

Svetovni dan poezije – povabilo k poslušanju poezije

Domžalec 21.03.2021
Na prvi pomladni dan praznujemo svetovni dan poezije. Organizacija Združenih narodov za izobraževanje, znanost in kulturo – UNESCO je leta 1999 21. marec razglasila za svetovni dan poezije z namenom promoviranja branja, pisanja, objavljanja in učenja… »

Prigarana zmaga Helios Sunsov na težkem gostovanju v Rogaški Slatini

Domžalec 21.03.2021
Domžalčani bodo lahko na zadnji turnir Lige ABA 2 odšli precej bolj sproščeni, potem ko so v državnem prvenstvu, na neugodnem parketu v Rogaški Slatini, prikazali eno boljših predstav v letu 2021 in ugnali v Ligi za prvaka še neporaženo Rogaško… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem