Arhiv novic 22.03.2021

V Zaborštu zagorelo v dimniku stanovanjske hiše

Domžalec 22.03.2021
Danes, okrog 19.30 ure je zagorelo v dimniku stanovanjske hiše na Poti za Bistrico v naselju Zaboršt. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so… »

V Kamniku s Prostoferjem in šoferji s srcem na poti nudijo brezplačni prevoz starejšim

Domžalec 22.03.2021
Občina Kamnik se s Prostoferjem z današnjim dnem vključuje v trajnostni vseslovenski prostovoljski projekt za mobilnost starejših, ki povezuje starejše osebe, ki potrebujejo prevoz in ne zmorejo uporabljati javnih in plačljivih prevozov, s… »

Reportaža: Pot pitne vode, ki prihaja v naša stanovanja

Domžalec 22.03.2021
Brez vode ni življenja, brez pitne vode iz pipe pa bi bilo za nas življenje precej drugačno. Včasih so ljudje vodo za pitje in kuhanje nosili iz vodnjakov. Iz globokega jaška so s pomočjo vrvi in vedra zajemali pitno vodo. To si danes težko… »

Kronika PP Domžale: Ukradel čokoladice, nato pa fizično obračunal z varnostnikom

Domžalec 22.03.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, med drugim tudi roparsko tatvino v trgovini, saj se je nepridiprav po tatvini šestih čokoladic fizično uprl in napadel varnostnika, ki je storilca pozval, da izroči odtujene predmete. V… »

V MGC Bistrica vrhunsko kulinarično razvajanje po domskih cenah

Domžalec 22.03.2021
V MGC Bistrica z novo ponudbo vrhunskih kulinaričnih dobrot, dajemo starostnikom in obrokom novo vrednost. Vsak izmed nas, si ne glede na starost zasluži drobno pozornost, priznanje, nagrado, pohvalo in crkljanje. Drobno malenkost, ki s seboj prinese… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem