Arhiv novic 24.03.2021

Arven Šakti Kralj Szomi osvaja Dunaj

Domžalec 24.03.2021
Septembra lani se je pod okriljem Leta sosedskega dialoga Slovenija–Avstrija 2019–2020 začela serija razstav šesterice slovenskih umetnic in umetnikov. Tokrat je s svojo razstavo navdušuje Arven Šakti Kralj Szomi, ki se predstavlja v galeriji… »

Sklop brezplačnih delavnic: O, zdravje!

Domžalec 24.03.2021
V sklopu brezplačnih delavnic “O, zdravje!” napovedujemo dve spletni delavnici, ki ju bo vodila mag. Mateja Lenarčič. 1. Delavnica: STRES – kako se z njim soočiti in ga obvladovati? Delavnica bo potekala v ponedeljek, 29. marca 2021, 18.00 –… »

Proti vodilnim v igri za zmago do zadnjih minut

Domžalec 24.03.2021
Domžalski košarkarji so odigrali eno najboljših tekem v letošnji sezoni Lige ABA 2, vse do zadnjih minut, pravzaprav kar sekund, so bili v igri za zmago proti vodilni ekipi tekmovanja, podgoriškemu Studentskemu centru. Minuto in pol pred koncem so… »

Virtualni koncert ob materinskem dnevu Društva Lipa Domžale

Domžalec 24.03.2021
Materinski dan je neformalen praznik posvečen materam. Praznovanje materinskega dne izvira iz ZDA, kjer ga praznujejo od leta 1910, v Evropo je navada prišla po prvi svetovni vojni, vendar so ta praznik najprej praznovali ob različnih datumih. Sprva je… »

Energija sonca, zemlje in zraka naj poskrbi za toplejši in cenejši dom

Domžalec 24.03.2021
S kombinacijo sončne elektrarne in toplotne črpalke lahko namreč precej prihranite pri stroških vašega gospodinjstva. Tako lahko za toplino doma poskrbite s toplotno črpalko, ki za delovanje uporablja zrak, zemljo ali vodo, energijo pa ji lahko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem