Arhiv novic 25.03.2021

Mama je ena sama

Domžalec 25.03.2021
“Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje, prava in ena sama, za vse življenje,” je v eni od svojih mnogoštevilnih pesmi o mami, lepo napisal naš priljubljeni slovenski pesnik Tone Pavček. S tem pa s preprostimi rimami povedal več, kot… »

25. marec nas opominja, da je za narod vsaka mati neprecenljiva

Domžalec 25.03.2021
Materinski dan je neformalen praznik posvečen materam. Po drugi svetovni vojni pa se materinski dan v Sloveniji zaradi praznovanja dneva žena sicer praviloma ni praznoval, zadnja leta pa spet dobiva svoje mesto v javnem življenju. Tako ga praznujejo v… »

Domžalec se je povezal s SHOW FOOD dostavo

Domžalec 25.03.2021
Za vas smo skupaj s SHOW FOOD pripravili posebno akcijo. Ob naročilu katerekoli jedi s SHOW FOOD menija, v skupnem znesku nad 20 €, lahko z geslom DOMŽALEC10 dobite 10 % popusta na celotno naročilo. Med tednom imajo v ponudbi okusne malice, vse dni v… »

Objem, dotik, poljub

Domžalec 25.03.2021
Center za mlade Domžale razpisuje že tradicionalni likovni in literarni natečaj, ki letos nosi naslov “Objem, dotik, poljub”. Natečaj je namen vsem – otrokom, mladim in odraslim, sodelujete lahko v likovni ali literarni kategoriji ali obeh. Pri… »

V Zalogu pod Sveto Trojico zagorelo v dimniku stanovanjske hiše

Domžalec 25.03.2021
Danes, nekaj po 8. uri zjutraj je v naselju Zalog pod Sveto Trojico zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Studenec. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR… »

Dušanov tedenski meni (3. del)

Domžalec 25.03.2021
Živjo, družba. Četrti četrtek v mesecu marcu je, in čas za mojo četrtkovo kolumno št. 3. Kaj se je tokrat znašlo na meniju omembe vrednih dogodkov preteklega tedna? Cel kup stvari. Začnimo v Španiji. Tam se je začel vsedržavni testni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem